Εθνική Παίδων Κ-17 - Γιβραλτάρ σήμερα στο Στάδιο Εθνικός Άχνας (14:30 - δείτε ζωντανά τον αγώνα)

Εθνική Παίδων Κ-17 - Γιβραλτάρ σήμερα στο Στάδιο Εθνικός Άχνας (14:30 - δείτε ζωντανά τον αγώνα)

Με αντίπαλο το Γιβραλτάρ ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις της η Εθνική μας ομάδα Παίδων στον 11ο όμιλο της προκριματικής φάσης του EURO K-17.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο του Εθνικού Άχνας και θα αρχίσει στις 14:30.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Η ομάδα μας θα επιδιώξει να κλείσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με νικηφόρο αποτέλεσμα και να τερματίσει στην τρίτη θέση.

Σήμερα επίσης την ίδια ώρα, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας ο αγώνας Γαλλία - Σλοβακία και το αποτέλεσμα του θα καθορίσει την πρωτιά.

Τα αποτελέσματα στον όμιλο μας:

Γαλλία - Γιβραλτάρ 6-0

Κύπρος - Σλοβακία 2-3

Σλοβακία - Γιβραλτάρ 7-0

Κύπρος - Γαλλία 0-2

Τρόπος διεξαγωγής

Από φέτος έχει αλλάζει ο τρόπος διεξαγωγής της προκριματικής φάσης και όλες οι χώρες θα συνεχίσουν στο δεύτερο προκριματικό γύρο που θα διεξαχθεί ως ακολούθως:

**Οι δύο ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις των 14 ομίλων (28 στο σύνολο) θα συνεχίσουν στο δεύτερο προκριματικό γύρο στην Α’ Κατηγορία.

**Στην Α’ Κατηγορία, οι ομάδες θα χωριστούν σε επτά ομίλους των τεσσάρων ομάδων και οι επτά πρώτες ομάδες θα προκριθούν στην τελική φάση. Στην τελική φάση έχει εξασφαλισμένη θέση η Αλβανία ως διοργανώτρια χώρα.

**Οι υπόλοιπες 26 ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η και στην 4η θέση των ομίλων του 1ου γύρου θα συνεχίσουν στο 2ο προκριματικό γύρο στη Β’ Κατηγορία. Θα χωριστούν σε επτά ομίλους των τεσσάρων ή των τριών ομάδων. Οι επτά ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση θα προαχθούν στην Α’ Κατηγορία για τη διοργάνωση 2025 – 2026.

ΚΟΠ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Συντάξεις και τιμητικά επιδόματα: Μπαίνουν νωρίτερα στους λογαριασμούς των δικαιούχων ενόψει εορτών - Δείτε την ημερομηνία

Συντάξεις και τιμητικά επιδόματα: Μπαίνουν νωρίτερα στους λογαριασμούς των δικαιούχων ενόψει εορτών - Δείτε την ημερομηνία

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει ότι, ενόψει της εορταστικής περιόδου, έχουν προωθηθεί όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις για την καταβολή, πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων, όλων των συντάξεων και επιδομάτων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του.

BEST OF THEMASPORTS