Τώρα τα... δύσκολα για Χιμένεθ

Τώρα τα... δύσκολα για Χιμένεθ

Ο ΑΠΟΕΛ «κόλλησε» δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας καθώς υπερτερεί του Απόλλωνα στην ισοβαθμία έχουν από 16 βαθμούς λόγω καλύτερου συντελεστή τερμάτων.

Στην 9η αγωνιστική οι «γαλαζοκίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τη λεμεσιανή ομάδα στο στάδιο «Αλφαμέγα» στην αφετηρία των ντέρμπι που έχουν μέχρι το τέλος του Α’ γύρου, με βασική επιδίωξη να μείνουν σε τροχιά επιτυχιών για να αποκτήσουν δυναμική στην προσπάθεια υπεράσπισης των κεκτημένων.

Στη συνέχεια ακολουθεί το ευρωπαικό παιχνίδι με τη Φιορεντίνα στο ΓΣΠ (7/11) και τρεις μέρες αργότερα (10/11) θα αντιμετωπίσει πάλι στο ΓΣΠ την ΑΕΛ. Μετά διακοπή λόγω Εθνικων θα ακολουθήσουν τα ντέρμπι με Πάφος FC (23/11), ενδιάμεσα θα αντιμετωπίσει στη Νορβηγία τη Μόλντε (28/11) και ακολούθως Άρη (30/11) και Ομόνοια (07/12).

Ο Χιμένεθ καλείται να κάνει την απαιτούμενη διαχείριση για να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο απαιτητικό διπλό ταμπλό Κύπρου και Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.