ΕΠΙΚΟ ντέρμπι στο Μιλάνο, δύο τεράστια come-back και 4-4 στο ποδοσφαιρικό SHOW των Ίντερ και Γιουβέντους!

ΕΠΙΚΟ ντέρμπι στο Μιλάνο, δύο τεράστια come-back και 4-4 στο ποδοσφαιρικό SHOW των Ίντερ και Γιουβέντους!

Αδιανόητη «μάχη» στο «Τζουσέπε Μεάτσα», η Ίντερ έκανε ανατροπή και πίστεψε πως θα έπαιρνε… αέρα το ντέρμπι, αλλά η Γιουβέντους έφτασε στο 4-4 με τον Γιλντίζ ν’ αλλάζει το ματς!

Μια από τις πιο χορταστικές ισοπαλίες στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν κι ένα ματς που το κοινό του «Μεάτσα» θ’ απήλαυσε όσο θα το κάνει μ’ ελάχιστες άλλες αναμετρήσεις για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η Γιουβέντους είναι εκείνη που απολαμβάνει περισσότερο τον βαθμό που πήρε, από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω ακόμα και με 4-2, αλλά είδε τον νεαρό Γιλντίζ με δυο πανομοιότυπα τέρματα να διαμορφώνει το 4-4 στο τελευταίο 20λεπτο.

Ο Ζιελίνσκι με πέναλτι στο 15’ είχε βάλει μπροστά στο σκορ την Ίντερ, με τον Βλάχοβιτς από κοντά έπειτα από κεφαλιά – πάσα του ΜακΚένι να ισοφαρίζει και τον Γουεά στο 26’ από απίθανη ενέργεια του Φρανσίσκο Κονσεϊσάο που εξουδετέρωσε τον Μκιταριάν, να κάνει την πρώτη ανατροπή.

Ο Αρμένιος χαφ στο 35’ πήρε το αίμα του πίσω με αριστερό σουτ από τα όρια της περιοχής, ο Ζιελίνσκι στο 37’ έφερε πάλι τούμπα την κατάσταση για το 3-2 και η Ίντερ έφτασε και στο τέταρτο γκολ με το διαγώνιο σουτ του Ντούμφρις που πέρασε από διπλό μαρκάρισμα για το 4-2 στο 53ο λεπτό.

Την τεράστια διαφορά έκανε ο Γιλντίζ που πέρασε στη θέση του Γουεά λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, με τον 19χρονο Τούρκο να σκοράρει δις για να σώσει τον βαθμό για τη «Γηραιά Κυρία».

Αρχικά 71’ κι έπειτα στο 82’ με τον ίδιο τρόπο, σουτάροντας από αριστερά με δύναμη και με διαγώνια τροχιά στην μπάλα, ισοφάρισε στο τελικό 4-4, ολοκληρώνοντας το αδιανόητο παιχνίδι που εκτυλίχθηκε στο «Μεάτσα».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μήνυμα με... νόημα προς ΑΕΛίστες από Θύμιο

Μήνυμα με... νόημα προς ΑΕΛίστες από Θύμιο

Το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΛ έστειλε ο νέος Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Θύμιος Αγαθοκλέους.