Ρατσιστές «χτύπησαν» τον Γιαμάλ: «Πήγαινε να πουλήσεις χαρτομάντιλα σε φανάρια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρατσιστές «χτύπησαν» τον Γιαμάλ: «Πήγαινε να πουλήσεις χαρτομάντιλα σε φανάρια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ανεγκέφαλοι ζουν και βασιλεύουν στα γήπεδα της Ισπανίας κι αυτό φάνηκε και στο clasico, όπου η Μπαρτσελόνα θριάμβευσε με 4-0 της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου».

Ο Λαμίν Γιαμάλ, που πέτυχε το τρίτο γκολ των Καταλανών, έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από οπαδούς των Μαδριλένων. Κάμερες έπιασαν οπαδούς να αποκαλούν τον 17χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό «νέγρο» και άλλα «κοσμητικά» επίθετα, αλλά και να του φωνάζουν «πήγαινε να πουλήσεις χαρτομάντιλα σε φανάρια».

Η υπόθεση ήδη ερευνάται από τις αρχές και αναμένεται να ζητηθεί και η συνδρομή της Ρεάλ, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι ρατσιστές και να τιμωρηθούν δεόντως. Άλλωστε και η «βασίλισσα» έχει δείξει ευαισθησία σε τέτοια ζητήματα στο παρελθόν, μετά τις ρατσιστικές επιθέσεις που έχουν δεχτεί ποδοσφαιριστές της, με κυριότερο τον Βινίσιους.

 

 Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο με οπαδούς της Μπόρατς που αναζητούν αυτούς του Παναθηναϊκού στο κέντρο της Αθήνας!

Βίντεο με οπαδούς της Μπόρατς που αναζητούν αυτούς του Παναθηναϊκού στο κέντρο της Αθήνας!

Δείτε βίντεο οποίο φαίνονται οπαδοί της Μπόρατς να αναζητούν οπαδούς του Παναθηναϊκού στο κέντρο της Αθήνας και να συλλαμβάνονται από τις αστυνομικές δυνάμεις.

BEST OF THEMASPORTS