Όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού με το «32» στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ - Συγκλονιστική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ

Όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού με το «32» στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ - Συγκλονιστική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός και οι χιλιάδες φίλαθλοι του «τριφυλλιού» που βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για το ματς κόντρα στην Τσέλσι τιμούν τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, σηκώνοντας χαρτόνια με τον αριθμό που φορούσε.

Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού μετά τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ και το «τριφύλλι» επέλεξε να τον τιμήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο, καθώς δημιούργησε χαρτόνια με το «32», το νούμερο που φόραγε ο δεξιός μπακ, τα οποία ο κόσμος των «πρασίνων» σήκωσε στον ουρανό του ΟΑΚΑ.

Το τελετουργικό έγινε κατά την είσοδο του Παναθηναϊκού και της Τσέλσι στον αγωνιστικό χώρο, με τους φιλάθλους να τα υψώνουν στον αέρα, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο των αδικοχαμένο Τζορτζ.

Αντίστοιχο κορεό είχε γίνει και στο ματς των «πρασίνων» κόντρα στη Λανς για τα playoffs του Conference League, όταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν σηκώσει χαρτόνια με ένα πράσινο τριφύλλι, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Εκτός από τα χαρτόνια, η «πράσινη» ΠΑΕ είχε 32 σημαίες να ανεμίζουν ασταμάτητα με το «32», τις οποίες κρατούσαν παιδιά των ακαδημιών, ενώ στη μνήμη του Τζορτζ τραγούδησε ο Ιαν Στρατής μαζί με την μπάντα του το τραγούδι «Starman», παραφράζοντας το ρεφρέν, ακριβώς όπως ήταν το σύνθημα των φιλάθλων της Σέφιλντ για τον Μπάλντοκ, όταν έπαιζε εκεί.

Παράλληλα, κατά μήκος του γηπέδου υπάρχουν φίλαθλοι που έχουν ετοιμάσει πλακάτ που αποχαιρετούν τον Μπάλντοκ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.