ΖΙΖΟΒΙΤΣ: «Πάμε να το απολαύσουμε»

ΖΙΖΟΒΙΤΣ: «Πάμε να το απολαύσουμε»

Δείτε όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, Μλάντεν Ζίζοβιτς, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Ζίζοβιτς: «Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν έχουμε πίεση στην Ευρώπη πάμε να το απολαύσουμε, είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε. Είδα το προηγούμενο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ, είναι έμπειρη ομάδα. Έχει Ντονγκαλά, Τεχέρα, Ελ Αραμπί... ποιοτικοί παίκτες. Θέλουμε να παίξουμε καλά, να πάρουμε ακόμα και τη νίκη».

Για τον Σούσιτς: «Τον γνωρίζω από τότε που ήταν νέος και έκανε τα πρώτα του βήματα στην ομάδα. Εύχομαι να μην φύγει αύριο χαρούμενος».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Νικόλοβ: «Όπως κάναμε και με Παναθηναϊκό θα δώσουμε το 100%. Είμαστε όλοι οι παίκτες έτοιμοι. Είναι μεγάλη η πρόκληση της Ευρώπης για εμάς».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η Ομόνοια το... ΣΗΚΩΝΕΙ μπροστά στο Λαό της - Οι μάχες της Ευρώπης στη σκιά της πρωταθλήτριας

Η Ομόνοια το... ΣΗΚΩΝΕΙ μπροστά στο Λαό της - Οι μάχες της Ευρώπης στη σκιά της πρωταθλήτριας

Στην 8η αγωνιστική των πλέι οφ η Ομόνοια αντιμετωπίζει την ΑΕΚ και... μετά το ματς θα γίνει η απονομή για την πρωταθλήτρια Κύπρου της σεζόν 2025/26. Στα υπόλοιπα ματς του α' γκρουπ την Κυριακή (10/05) Πάφος-Άρης και Απόλλωνας-ΑΠΟΕΛ για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.