«Σπάσαμε το κατεστημένο της Λευκωσίας το 1988-Τώρα είναι αλλιώς» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σπάσαμε το κατεστημένο της Λευκωσίας το 1988-Τώρα είναι αλλιώς» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Όταν πήραμε το πρωτάθλημα στις Φοινοικούδες με τον Πεζοπορικό, πριν από 36 χρόνια, είχαμε σπάσει το κατεστημένο της Λευκωσίας. Το έπαιρναν συνεχώς Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ το πρωτάθλημα», δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου παλαιμάχων ΑΕΚ-ΠΟΛ-ΕΠΑ, Γιώργος Κωνσταντίνου.

Μιλώντας για την σημερινή εποχή, ο πρώην διεθνής αμυντικός του ΠΟΛ και της ΑΕΚ, είπε ότι σήμερα τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά. «Πέραν από Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, είναι και οι νέες δυνάμεις. Είναι μεγάλος ο πόθος του κόσμου να πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ, παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά, έχουμε την ομάδα να το διεκδικήσει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ της συνέντευξης του Γιώργου Κωνσταντίνου στην χθεσινή εκπομπή Capital Sports.  

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ο Σιέλης για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Κύπρο - Τι είπε για Εθνική, Μάντζιο και Σατσιά

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ο Σιέλης για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Κύπρο - Τι είπε για Εθνική, Μάντζιο και Σατσιά

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Κύπριος διεθνής αμυντικός του Παναιτωλικού, Χρήστος Σιέλης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για την Εθνική Κύπρου, τον Παναιτωλικό, το μέλλον του και για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Κύπρο.

BEST OF THEMASPORTS