Αποδεκατισμένη η Ομόνοια: Τα πλάνα του Μπεργκ με Ομόνοια Αραδίππου
Τα νέα από το ιατρικό επιτελείο φέρνουν και πάλι σε δύσκολη θέση τον Χένινγκ Μπεργκ, καθώς οι απώλειες των Γιάννη Μασούρα και Μόουζες Οντουμπάτζο αλλάζουν τα πλάνα του.




Το καλοκαίρι με την εικόνα της η ΑΕΚ έκανε πολλούς να λένε ότι φέτος η ομάδα δεν θα είναι καλή. Αυτό ταρακούνησε διοίκηση και τεχνικό διευθυντή, οι οποίοι κινήθηκαν άμεσα, έφεραν αυτούς που πρέπει και μέχρι στιγμής δικαιώνονται.
Η έλευση Μπεργκ σε συνδυασμό με τις επιπρόσθετες κινήσεις παικτών έχουν αλλάξει την εικόνα της ΑΕΚ προς το καλύτερο. Κυριαρχεί μέσα στο γήπεδο, φτιάχνει ευκαιρίες, κερδίσει και γενικά παίζει όμορφο ποδόσφαιρο.
Σε σύγκριση με την περσινή χρονιά όπου σε εφτά παιχνίδια πήρε 9 βαθμούς, φέτος στους ίδιους αγώνες έχει δεκατρείς. Υπάρχει εμφανής βελτίωση.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις