Κάμαλα Χάρις: Ποιος είναι ο αγαπημένος της οδηγός Formula 1

Κάμαλα Χάρις: Ποιος είναι ο αγαπημένος της οδηγός Formula 1

Η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ δηλώνει λάτρης της Formula 1.

Η καμπάνια των υποψηφίων Προέδρων των Ηνωμένων Πολιτειών συνεχίζεται με την μάχη ανάμεσα σε Κάμαλα Χάρις και Ντόναλντ Τραμπ να δείχνει αμφίρροπη. H 60χρονη Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Χάουαρντ Στερν.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ρώτησε την Χάρις αν αληθεύει ότι παρακολουθεί αγώνες της Formula 1. «Όλη η οικογένεια λατρεύει τη Formula 1, δεν έχει να κάνει με την υποψηφιότητα για την προεδρία», απάντησε η 60χρονη Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

 

Στην ερώτηση του Στερν ποιος είναι ο αγαπημένος της οδηγός, η Χάρις απάντησε: «Φυσικά ο Λούις Χάμιλτον».

«Δεν γνωρίζω καν ποιος είναι αυτός», σχολίασε ο Στερν, για να του απαντήσει η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ: «Φεύγει από την Mercedes. Δεν παρακολουθείς τη Formula 1; Έτσι και αρχίσεις, μπορεί να κολλήσεις».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα.

 

 

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μήνυμα με... νόημα προς ΑΕΛίστες από Θύμιο

Μήνυμα με... νόημα προς ΑΕΛίστες από Θύμιο

Το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΛ έστειλε ο νέος Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Θύμιος Αγαθοκλέους.