«Γκελ» σε Ελλάδα και Ρουμανία η «άλωση» της Τούμπας!

«Γκελ» σε Ελλάδα και Ρουμανία η «άλωση» της Τούμπας!

Το «διπλό» της Στεάουα μέσα στην Τούμπα, έδωσε κι άλλους πόντους στον Ηλία Χαραλάμπους.

Ο Κύπριος κόουτς των Ρουμάνων, έτσι κι αλλιώς ήταν στο κάδρο της επικαιρότητας τα τελευταία 24ωρα, επειδή έπαιξε μπάλα στον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Λογικό είναι να κάνει μεγαλύτερο "γκελ" στην Ρουμανία η χθεσινή άλωση της Τούμπας, επειδή επιτεύχθηκε επί της ομάδας του Λουτσέσκου, ενός προπονητή που θεωρείται εκ των κορυφαίων της χώρας. 

* Οι δηλώσεις του Χαραλάμπους για το "διπλό"! 

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του, μετρά δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, στην Phase League του Europa League.

Θα είναι αποτυχία, αν δεν καταφέρει να περάσει στην νοκ άουτ φάση, της δεύτερης τη τάξει ευρωπαικής διοργάνωσης.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ξέρανε τη Ράγιο και έφυγε με παλικαρίσιο βαθμό από το «Βαγιέκας» η Χετάφε!

Ξέρανε τη Ράγιο και έφυγε με παλικαρίσιο βαθμό από το «Βαγιέκας» η Χετάφε!

Η Χετάφε ήταν με την πλάτη στον τοίχο από το γκολ της Ράγιο στην εκπνοή του πρώτου μέρους, αλλά ο Αμραμπάρι την... ξελάσπωσε στο 90ο λεπτό υπογράφοντας ηρωικό βαθμό στο «Βαγιέκας» (1-1).