Σατσιάς: «Δικαιούμασταν τουλάχιστον έναν βαθμό - Αυστηρή η αποβολή μας»

Σατσιάς: «Δικαιούμασταν τουλάχιστον έναν βαθμό - Αυστηρή η αποβολή μας»

Ο Μαρίνος Σατσιάς στάθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του και υποστήριξε πως η Λαμία δεν άξιζε να ηττηθεί από τον Πανσερραϊκό με 1-2 στο αποψινό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Μείναμε με δέκα πολύ νωρίς. Δεν ξέρω γιατί τόση αυστηρότητα στις αποφάσεις των διαιτητών. Ακόμα και με δέκα παίκτες ελέγξαμε το παιχνίδι. Είμαι περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά. Δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Πιστεύαμε θα το γυρίσουμε το σκορ, όμως το δεύτερο γκολ μας αποσυντόνισε.

Δικαιούμασταν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Θέλω να πω και κάτι ακόμα: Ο Σαραμαντάς για εμάς είναι αρχηγός. Χτύπησε σοβαρά χθες και ήθελε να είναι μαζί μας στην αποστολή. Χαίρομαι που έχω τέτοιους παίκτες και με κάνουν περήφανο τέτοιες κινήσεις».

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οι έντεκα του Μάριου Νικολάου για το παιχνίδι με την Πάφο

Οι έντεκα του Μάριου Νικολάου για το παιχνίδι με την Πάφο

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του Ακρίτα Χλώρακας, Μάριος Νικολάου, για το σημερινό (18:00) ματς στο «Στέλιος Κυριακίδης» με αντίπαλο την Πάφο, για τη 13η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan: