Στα χνάρια του Πελέ - Ο Ολίσε βρίσκεται στα πρόθυρα να καταρρίψει το απόλυτο ρεκόρ στο Μουντιάλ 2026
Με δύο ασίστ στη νίκη της Γαλλίας με 3-0 επί της Σουηδίας στον γύρο των «32» του Μουντιάλ 2026, ο Μίκαελ Ολίσε έγραψε ιστορία.




Τις... χαμηλές πτήσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα της Σουηδίας, συνέχισε και το απόγευμα της Κυριακής (29/09) η Τζουργκάρντεν.
Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League (07/11 στη Σουηδία), γνώρισε την εκτός έδρας γκέλα από την Βάρναμο, μένοντας στο εκτός έδρας 1-1.
Σε ένα αρκετά ισορροπημένο ματς στο «Finnvedsvallen», η Τζουργκάρντεν ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 82ο λεπτό, χάρη στο τέρμα του Χούμετ.
Ωστόσο, το πολύτιμο αυτό τρίποντο χάθηκε στο φινάλε του ματς, όταν οι γηπεδούχοι «έκλεψαν» τον βαθμό της ισοπαλίας στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Αυτή ήταν και η τέταρτη απώλεια βαθμών για την Τζουργκάρντεν στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (2-2-2), μένοντας στο -7 από την πρωτοπόρο Μάλμε, η οποία και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις