Το Καλλιμάρμαρο στο… πόδι για να αποθεώσει τους Ομπράντοβιτς και Αταμάν κατά την είσοδο τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Καλλιμάρμαρο στο… πόδι για να αποθεώσει τους Ομπράντοβιτς και Αταμάν κατά την είσοδο τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Καλλιμάρμαρο έχει βάλει τα… καλά του για να φιλοξενήσει το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν με τον κόσμο του «τριφυλλιού» να βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν παλιό του γνώριμο.

Ο προπονητής της Σέρβικης ομάδας δεν είναι άλλος από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τους «πράσινους». Κατά την είσοδο του στο γήπεδο, ολόκληρο το Καλλιμάρμαρο σείστηκε για να αποθεώσει τον «Ζοτς».

Την ίδια αν όχι και ακόμη περισσότερη φασαρία δημιουργήθηκε, όταν ο Εργκίν Αταμάν έκανε την εμφάνιση του, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να μην σταματάει να χειροκροτεί, τον προπονητή που τοποθέτησε και πάλι την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης.

@sporfm946 ☘️👏🏻 Όλο το Καλλιμάρμαρο στο… πόδι για τους Εργκίν Αταμάν και Ζέλικο Ομπράντοβιτς! 🙌🏼 Καταχειροκροτήθηκαν οι δυο προπονητές κατά την εισοδό τους στον αγωνιστικό χώρο! #sporfm #paobc #panathinaikos #panathinaikosbc #ataman ♬ πρωτότυπος ήχος - sporfm946

 

Πηγή: sport-fm.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σοκ στην Πάφο: Τα μηνύματα που «έκαψαν» 27χρονη και 30χρονο για σχέδιο δολοφονίας - Υπό κράτηση

Σοκ στην Πάφο: Τα μηνύματα που «έκαψαν» 27χρονη και 30χρονο για σχέδιο δολοφονίας - Υπό κράτηση

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 27χρονης για υπόθεση, που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία για φόνο και γραπτές απειλές για φόνο, με φόντο υπόθεση που εκτυλίσσεται στην Πάφο. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και 30χρονος, ο οποίος τελεί από χθες υπό πενθήμερη κράτηση.