Με αέρα για το διπλό (Πιθανή εντεκάδα)

Με αέρα για το διπλό (Πιθανή εντεκάδα)

Η Ομόνοια ταξιδεύει στο Αντώνης Παπαδόπουλος με στόχο την νίκη και το 4 στα 4

Η Ομόνοια από την προηγούμενη αγωνιστική ξεκίνησε τα ντέρμπι και μάλιστα νικηφόρα , καθώς μπορεί κόντρα στην ΑΕΚ να μην είχε καλή εικόνα , αλλά πήρε την ουσία που ήταν οι 3 πόντοι. 

Το πρόγραμμα για την ομάδα του Νταμπράουσκας έχει και σήμερα ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση στο Αντώνης Παπαδόπουλος.  Στόχος για το τριφύλλι είναι μια νέα επιτυχία που θα κρατήσει την ομάδα στην κορυφή και παράλληλα θα κα ει και το 4 στα 4 στο ξεκίνημα μιας χρονιάς. 

Η ψυχολογία είναι στα ύψη για την Ομόνοια η οποία θα είναι και ενισχυμένη στην σημερινή αναμέτρηση,  υπό την έννοια ότι σχεδόν όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεση του Λιθουανού τεχνικού.  Ειδικά επιθετικά θα είναι αυξημένες οι επιλογές με τις επιστροφές Ατζίλι και Λοΐζου.  Μοναδικό πρόβλημα ο Μασούρας που έμεινε εκτός. 

Όσον αφορά τώρα την εντεκάδα ο Κύριος Νταμπράουσκας δεν αναμένεται να αλλάξει με το πως έπαιξε κόντρα στην ΑΕΚ , άρα ο Φαμπιάνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τετράδα στην άμυνα τους Ντιουνκού,  Κουλιμπαλί,  Παναγιώτου και Χαμάς.  Στην μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Μάριτς,  Εράκοβιτς και Εβάντρο,  ενώ στην επίθεση θα κινηθούν οι Σεμέδο,  Σίμιτς και Στεπίνσκι. 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Στο φως φωτογραφίες από το νησί κολαστήριο του Έπσταϊν: Ντοκουμέντα από την πολυτελή έπαυλη

Στο φως φωτογραφίες από το νησί κολαστήριο του Έπσταϊν: Ντοκουμέντα από την πολυτελή έπαυλη

Σύμφωνα με το CNN, το υλικό δημοσιεύεται για πρώτη φορά και όλα είναι από το νησί Little St. James στις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους