Τι κι αν είναι μπακ... Απόλυτος ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ με 2 γκολ και ασίστ στο διπλό του ΑΠΟΕΛ!

Τι κι αν είναι μπακ... Απόλυτος ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ με 2 γκολ και ασίστ στο διπλό του ΑΠΟΕΛ!

Έκανε τη διαφορά ο Μαροκινός μπακ του ΑΠΟΕΛ στην άνετη νίκη επί της ΕΝΠ.

Ο Μαροκινός μπακ ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου από δεξιά και με δύο γκολ και μια ασίστ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο «Τάσος Μάρκου».

Πρώτα στο 29' μπήκε στην περιοχή από δεξιά και έδωσε την ασίστ στον Κιντιγιά για το 0-1 ενώ στο 45' και πάλι μέσα από την περιοχή έκανε το γύρισμα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου σκόραρε με τον αγαπημένο του τρόπο: Μετά από κόρνερ του Τεχέρα στο 56' πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας της ΕΝΠ και υπέγραψε το 0-3 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Ο 34χρονος άσος είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες του ΑΠΟΕΛ και σίγουρα ο Ντομίνγκες περιμένει ανάλογες εμφανίσεις από αυτόν και στη συνέχεια της σεζόν.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Κάθε φορά που φοράτε το εθνόσημο, εκπροσωπείτε μια χώρα που πιστεύει σε εσάς»

«Κάθε φορά που φοράτε το εθνόσημο, εκπροσωπείτε μια χώρα που πιστεύει σε εσάς»

Κατά τη συνέντευξη Τύπου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής για την παρουσίαση της αποστολής που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στους επερχόμενους Μεσογειακούς Αγώνες «Τάραντο 2026», έγινε ιδιαίτερη αναφορά από τον πρόεδρο της ΚΟΕ κ. Γεώργιο Χρυσοστόμου στη διαχρονική αποστολή που επιτελεί ο κυπριακός αθλητισμός ως φορέας προβολής της πατρίδας μας.