Θλίψη για τον θάνατο του 25χρονου πολίστα Στάθη Λαλιά
Βαρύ είναι το κλίμα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς ακόμη μία τραγική είδηση βύθισε τον σύλλογο στο πένθος.




Ο τερματοφύλακας της Πενιαρόλ, Ουάσινγκτον Αγκέρε, βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο, καθώς έκανε «ποδαράκια». Και τα κατάφερε... περίφημα, αφού ο αγώνας διακόπηκε για 7 λεπτά!
Άλλωστε, στην Ουρουγουάη όπου το ποδόσφαιρο έχει λίγες περισσότερες εντάσεις από το συνηθισμένο, δεν χρειάζονται και πολλά για να δημιουργηθεί ένα χάος. Οι αντίπαλοι παίκτες της Μιραμάρ, θεώρησαν υποτιμητική την κίνηση του Αγκέρε και έτρεξαν απειλητικά προς το μέρος του.
Οι παίκτες της Πενιαρόλ έσπευσαν να υπερασπιστούν τον συμπαίκτη τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύρραξη, από την οποία προέκυψαν 2 αποβολές και φυσικά η κίτρινη κάρτα για τον γκολκίπερ της Πενιαρόλ, η οποία διατήρησε το προβάδισμα της και επικράτησε εν τέλει με 2-1.
Δείτε τα «ποδαράκια» του Αγκέρε στο 8:20:
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις