Νεκρός σε τροχαίο διεθνής Τούρκος μπασκετμπολίστας

Νεκρός σε τροχαίο διεθνής Τούρκος μπασκετμπολίστας

Θλίψη στο τουρκικό μπάσκετ, καθώς ο διεθνής παίκτης, Ιλκάν Καραμάν, έχασε τη ζωή του σε ηλικία 34 ετών.

Στη θλίψη βυθίστηκε το τουρκικό μπάσκετ, καθώς ο Ιλκάν Καραμάν έχασε τη ζωή του σε ηλικία 34 ετών, αφού χτυπήθηκε από όχημα.

Όπως αναφέρει το BasketFaul ο παίκτης στεκόταν στο πεζοδρόμιο και ένα όχημα, του οποίου ο οδηγός φέρεται να ήταν μεθυσμένος, τον χτύπησε, με αποτέλεσμα ο Καραμάν να χάσει τη ζωή του.

Ο Ιλκάν Καραμάν αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες κατά τη μπασκετική του σταδιοδρομία, ενώ ήταν διεθνής με την Εθνική Τουρκίας.

Κατά σειρά ο Καραμάν φόρεσε τη φανέλα των Τόφας, Καρσίγιακα, Φενέρμπαχτσε, Ουνιβερσιτέσι, Μπεσίκτας, Ίστανμπουλ, Μπουγιουκτσεκμέτσε, Σολέ, Σαρκς, Πετκίμσπορ, Γιαλόβασπορ, Μανίσα, Ταϊσίν Ντρίμερς και Μπελεντιγεσί.

Πηγή: Sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ασύλληπτο coreo από τους οπαδούς της Σαουδικής Αραβίας του Δώνη

Ασύλληπτο coreo από τους οπαδούς της Σαουδικής Αραβίας του Δώνη

Οι Σαουδάραβες φίλαθλοι παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό coreo στο ματς με το Κουβέιτ για το Κύπελλο του Αραβικού Κόλπου.