Χτίζει σερί και συνεχίζει το κυνήγι της Σπάρτα η Σλάβια Πράγας του Ζαφείρη

Χτίζει σερί και συνεχίζει το κυνήγι της Σπάρτα η Σλάβια Πράγας του Ζαφείρη

Με βασικό τον Χρήστο Ζαφείρη η Σλάβια Πράγας νίκησε 2-0 την Παρντούμπιτσε και πήρε πέμπτο διαδοχικό τρίποντο, φτάνοντας στο -3 από την πρωτοπόρο Σπάρτα.

Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει η Σλάβια Πράγας.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europa League επικράτησε... σβηστά με σκορ 2-0 της Παρντούμπιτσε και πήρε το πέμπτο διαδοχικό της τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Κάπως έτσι, έφτασε τους 16 βαθμούς και βρίσκεται στο -3 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Σπάρτα.

Στα του ματς, η Σλάβια που είχε για βασικό ξανά τον Χρήστο Ζαφείρη κατάφερε να λύσει τον γόρδιο δεσμό στο φινάλε του ημιχρόνου χάρη στο γκολ του Ντιουφ στο 45’+’5.

Κάπως έτσι, τα πράγματα έγιναν καλύτερα και το άγχος εξαφανίστηκε, με τον Σορί στο 49ο λεπτό να κάνει δύο τα τέρματά της και να κλειδώνει το τρίποντο.

Το μοναδικό που άλλαξε ως το φινάλε ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, με τους γηπεδούχους να μένουν με δέκα παίκτες στο 65’ λόγω αποβολής του Πρεμπσλ. Κάτι που έκανε τη Σλάβια να σφίξει περισσότερο, κρατώντας με χαρακτηριστική άνεση το τρίποντο.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Λεμεσός: Κοριτσάκι εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας χωρίς τις αισθήσεις της – Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Λεμεσός: Κοριτσάκι εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας χωρίς τις αισθήσεις της – Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο, νοσηλεύεται κοριτσάκι 5 με 6 ετών, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, χθες Τετάρτη (03/12) κινδύνευσε σοβαρά σε πισίνα στη Λεμεσό.