Η απλή συνήθεια που σώζει την καρδιά σου: Κάν’ την κάθε μέρα
Μια καθημερινή συνήθεια τόσο απλή αλλά τόσο αποτελεσματική, που μπορεί να κρατήσει την καρδιά σας υγιή και να ενισχύσει την αντοχή σας.




Αναλυτικά όσα είπε:
«Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Είμαστε στην Ευρώπη και είναι σημαντικό αυτό, σήμερα κάναμε αρκετά ατομικά λάθη. Πολλές λανθασμένες εκτιμήσεις και αποφάσεις στο παιχνίδι μας. Ήταν ένα πολύ άσχημο α' ημίχρονο και αυτός μας προβλημάτισε ιδιαίτερα. Έπρεπε να βάλουμε περισσότερο πάθος στο ματς μας, αλλάξαμε το σύστημα, κάναμε αλλαγές και βρήκαμε τα δύο γκολ για να στείλουμε το ματς στην παράταση. Είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και πήγαμε σε αυτή τη διαδικασία των πέναλτι. Έχουμε δύο εβδομάδες για να χτίσουμε την ομάδα όπως πρέπει να βρούμε τη χημεία μας. Είναι σημαντικές για μένα και το τεχνικό επιτελείο.
Οι παίκτες ξέρουν τη φιλοσοφία μου, είναι εύκολη η μετάβαση. Δεν έχω το χρόνο ν' αλλάξω όσα θέλω. Θα εκμεταλλευτούμε τη διακοπή. Η ομάδα είχε νευρικότητα και άγχος σήμερα. Γνωρίζω ότι έχουμε κοινό όραμα με τους παίκτες. Αν μπορούσα θ' άλλαζα όλη την εντεκάδα μετά το ημίχρονο, έπρεπε να τους δώσω χρόνο να δουν και οι ίδιοι το πως θα προχωρήσουν στο δεύτερο μέρος. Οι αλλαγές ήταν σωστές, δεν είμαστε μάγοι, σιγά-σιγά».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις