Διαψεύδουν Αταμάν και μάνατζερ του Ναν: «Κανένα θέμα με την Εθνική Τουρκίας, φανταστικό σενάριο»

Διαψεύδουν Αταμάν και μάνατζερ του Ναν: «Κανένα θέμα με την Εθνική Τουρκίας, φανταστικό σενάριο»

Ο Εργκίν Αταμάν και ο μάνατζερ του βάζουν φρένο και σταματούν τα σενάρια γύρω από τον Κέντρικ Ναν και την εθνική Τουρκίας.

Λίγα λεπτά μετά το χαμό που προκάλεσε το σενάριο για τον Κέντρικ Ναν να παίξει με την εθνική Τουρκίας, τόσο ο Εργκίν Αταμάν, όσο και ο μάνατζερ του, Γιώργος Πάνου, έσπευσαν να το διαψεύσουν.

Ο προπονητής της εθνικής Τουρκίας και του Παναθηναϊκού μαζί με τον ατζέντη του φρόντισαν άμεσα να διαλύσουν όποιες φήμες δημιουργήθηκαν, καθιστώντας ανέφικτo αυτό το σενάριο και χαρακτηρίζοντάς το ως φανταστικό.

«Οι ειδήσεις για τον Ναν δεν είναι αληθινές», είπε ο Αταμάν στο TRT και πρόσθεσε: «Έχουμε πολλές εναλλακτικές για τη θέση του νατουραλιζέ. Επιπλέον, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για τον Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, προκειμένου να είναι στην ομάδα μας με την τουρκική του ιδιότητα».

Έτσι, μέσα από επίσημα χείλη πλέον, παύει να τίθεται θέμα για να αποκτήσει τουρκική υπηκοότητα ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού, που θα του έδινε το δικαίωμα να ενισχύσει την εθνική ομάδα της Τουρκίας.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Δείτε πως η Άρσεναλ έχασε το ντέρμπι με τη Σίτι, ενώ είχε ευκαιρίες στο Β' ημίχρονο για να βάλει... 4 γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Δείτε πως η Άρσεναλ έχασε το ντέρμπι με τη Σίτι, ενώ είχε ευκαιρίες στο Β' ημίχρονο για να βάλει... 4 γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάνει ότι μπορεί η Άρσεναλ για να χάσει και τον φετινό τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ και όπως όλα δείχνουν, θα φέρει εις πέρας την τεράστια προσπάθεια της, αφού πολύ δύσκολα πλέον δεν θα κατορθώσει αυτό που πριν μερικές αγωνιστικές φάνταζε ως ακατόρθωτο, να... δωρίσει δηλαδή το πρωτάθλημα στη Μάντσεστερ Σίτι!