Φιλικό με τη Λευκορωσία πριν την αποστολή στη Σλοβενία

Φιλικό με τη Λευκορωσία πριν την αποστολή στη Σλοβενία

Εντός έδρας φιλικό παιχνίδι για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων πριν την αποστολή στη Σλοβενία.

Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου και ακολούθως η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την αντίστοιχη της Σλοβενίας για τον 8ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025.

Ο αγώνας με τη Σλοβενία θα διεξαχθεί την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στο «Mestni stadion Fazanerija». Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Κύπρο τον περασμένο Οκτώβριο, επικράτησαν οι Σλοβένοι με 3-0.

Πριν από τον μεταξύ μας αγώνα, η Σλοβενία που προηγείται στον όμιλο μας, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Γαλλία και συγκεκριμένα στις 6 Σεπτεμβρίου. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί επίσης ο αγώνας Βοσνία / Ερζεγοβίνη - Αυστρία.

Το πρόγραμμα της Εθνικής μας μέχρι το τέλος της προκριματικής φάσης:

10 Σεπτεμβρίου: Σλοβενία - Κύπρος
11 Οκτωβρίου: Κύπρος - Γαλλία
15 Οκτωβρίου: Βοσνία / Ερζεγοβίνη - Κύπρος

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΜΑΤΣΑΡΑ στο ΓΣΠ με έξι γκολ και τον Κυνηγόπουλο να κάνει χατ τρικ και να σώζει τον πόντο στις καθυστερήσεις!

ΜΑΤΣΑΡΑ στο ΓΣΠ με έξι γκολ και τον Κυνηγόπουλο να κάνει χατ τρικ και να σώζει τον πόντο στις καθυστερήσεις!

Μετά από ένα τρομερό ματς, κυρίως στο Β' ημίχρονο, Ολυμπιακός Λευκωσίας και Ομόνοια 29Μ εξήλθαν ισόπαλες 3-3 στο ΓΣΠ για την 3η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan και πήραν από ένα βαθμό, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις με τον Κυνηγόπουλο, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς σημείωσε χατ τρικ!