Αν Χάθαγουεϊ: Με εντυπωσιακό φόρεμα και φανέλα της Άρσεναλ στην πρεμιέρα της ταινίας της - ΒΙΝΤΕΟ
Η ηθοποιός, Αν Χάθαγουεϊ βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας “Ο διάβολος φοράει Prada 2” στο Λονδίνο, συνδυάζοντας υψηλή μόδα με ποδοσφαιρικό πάθος.




Η Κινέζα αρσιβαρίστρια επικράτησε στα +81 κιλά της διοργάνωσης του Παρισιού και έκανε ένα άτυπο... "repeat", καθώς είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και στην ανώτατη κατηγορία του αθλήματος στους Ολυμπιακούς του Τόκιο που τότε ήταν τα +87 κιλά.
Η 24χρονη Λι σήκωσε 136 κιλά στο αρασέ, 173 στο ζετέ και 309 στο σύνολο και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τη Χίε-τζέονγκ Παρκ. Η 21 ετών αθλήτρια από τη Νότια Κορέα σήκωσε 131 κιλά στο αρασέ, 168 στο ζετέ και 299 στο σύνολο.
Στο μεταξύ, την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε η Έμιλι Κάμπελ από τη Μεγάλη Βρετανία, η οποία είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στα +87 κιλά στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Η 30χρονη αρσιβαρίστρια σήκωσε 126 κιλά στο αρασέ, 162 στο ζετέ και 288 στο σύνολο.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις