Με Σπάρτα Πράγας ή Στεάουα Βουκουρεστίου ο ΠΑΟΚ αν αποκλείσει τη Μάλμε!

Με Σπάρτα Πράγας ή Στεάουα Βουκουρεστίου ο ΠΑΟΚ αν αποκλείσει τη Μάλμε!

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League (εφόσον αποκλείσει τη Μάλμε στον γ' προκριματικό) θα είναι μία εκ των Σπάρτα Πράγας και Στεάουα Βουκουρέστιου.

Κόντρα σε Σπάρτα Πράγας ή Στεάουα Βουκουρεστίου θα κοντραριστεί ο ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League, εφόσον βγάλει νοκ άουτ τη Μάλμε.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο των Σουηδών στον γ’ προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, δίνοντας εκτός έδρας την Τρίτη (6/8) το πρώτο ματς και τη ρεβάνς στην Τούμπα (13/8).

Εφόσον πετύχει τον στόχο του, θα βρει στον δρόμο του είτε τους Τσέχους ή τους Ρουμάνους, όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση, δίνοντας τον πρώτο αγώνα στην Τούμπα 20 ή 21 Αυγούστου και τη ρεβάνς εκτός έδρας 27 ή 28 του μήνα.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Νοικιάζεις σπίτι στην Κύπρο; Τα έξοδα που πρέπει να υπολογίσεις πέρα από το ενοίκιο

Νοικιάζεις σπίτι στην Κύπρο; Τα έξοδα που πρέπει να υπολογίσεις πέρα από το ενοίκιο

Η ενοικίαση ενός σπιτιού στην Κύπρο δεν περιορίζεται στην καταβολή του μηνιαίου ενοικίου, καθώς όσοι αναζητούν κατοικία θα πρέπει να υπολογίσουν και μια σειρά από πρόσθετες δαπάνες, τόσο πριν από την εγκατάστασή τους όσο και κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Από το πρώτο και το τελευταίο ενοίκιο μέχρι το ηλεκτρικό ρεύμα, το νερό, τα κοινόχρηστα και το διαδίκτυο, το συνολικό κόστος μπορεί να είναι αισθητά υψηλότερο από το ποσό που αναγράφεται στην αγγελία.

BEST OF THEMASPORTS