«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της προετοιμασίας» - Τι είπε για Γκόλντσον

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της προετοιμασίας» - Τι είπε για Γκόλντσον

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία, αλλά και για τον Κόνορ Γκόλντσον.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της προετοιμασίας. Τα πάντα βαίνουν ομαλά. Χθες δώσαμε το τρίτο μας φιλικό και έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Απομένουν δύο φιλικά παιχνίδια την Τετάρτη και το Σάββατο, με Ουντινέζε και Χαϊντενχάιμ. Θα επιστρέψουμε στην Κύπρο την Κυριακή».

Για τον Κόνορ Γκόλντσον: «Δεν υπάρχει τίποτα το δεδομένο ακόμη. Μόλις έχουμε κάτι το ολοκληρωμένο, θα βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Παρέμβαση ΣΔΚ: «Ξεπεράστηκαν τα όρια, η ΚΟΠ να προστατεύσει την Κυπριακή διαιτησία»

Παρέμβαση ΣΔΚ: «Ξεπεράστηκαν τα όρια, η ΚΟΠ να προστατεύσει την Κυπριακή διαιτησία»

Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου που τοποθετείται για τις έντονες δημόσιες αναφορές των τελευταίων ημερών γύρω από τη διαιτησία.