Ανεπανάληπτο φιάσκο από τους διοργανωτές: Έπαιξαν... λάθος ύμνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεπανάληπτο φιάσκο από τους διοργανωτές: Έπαιξαν... λάθος ύμνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαντάρα τα έκαναν οι διοργανωτές πριν τον αγώνα του Νοτίου Σουδάν με το Πουέρτο Ρίκο, αφού έπαιξαν καταλάθος τον ύμνο του Σουδάν προκαλώντας αντιδράσεις!

Το Νότιο Σουδάν έγραψε ιστορία, καθώς ξεκίνησε με νίκη την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, επικρατώντας 90-79 του Πουέρτο Ρίκο.

Παρόλα αυτά, η αφρικάνικη χώρα έπεσε θύμα ενός ανεπανάληπτου φιάσκου πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης των εθνικών ύμνων, ακούστηκε καταλάθος ο ύμνος του Σουδάν και όχι του Νοτίου Σουδάν, κάτι το οποίο έφερε γρήγορα αντιδράσεις τόσο από τους παίκτες όσο και από το κοινό!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο χώρες έχουν διασπαστεί εδώ και αρκετά χρόνια και οι σχέσεις μεταξύ τους δεν είναι καλές, κάτι που εξηγεί και τη δυσφορία που προκλήθηκε στο κοινό.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Εκτελεστής Γιόβιτς και σωτήρας Στρακόσα κράτησαν την ΑΕΚ στην κορυφή!

Εκτελεστής Γιόβιτς και σωτήρας Στρακόσα κράτησαν την ΑΕΚ στην κορυφή!

Με μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις του για φέτος ο Asteras AKTOR έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ, η οποία κατάφερε να αποδράσει από την Τρίπολη χάρη στο υπέροχο γκολ του καυτού Λούκα Γιόβιτς (0-1).