Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης μπήκε στη λίστα της Λάτσιο, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα

Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης μπήκε στη λίστα της Λάτσιο, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα

Μετά την Μπολόνια ακόμα μία ιταλική ομάδα έχει στη λίστα της τον Φώτη Ιωαννίδη, καθώς σύμφωνα με σημερινό (24/07) δημοσίευμα η Λάτσιο εξετάζει την περίπτωση του Έλληνα επιθετικού.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπολόνια, Ίπσουιτς και εσχάτως η Λάτσιο, είναι μόνο μερικές από τις ομάδες που λίγο ή πολύ έχουν εξετάσει την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με σημερινό (24/07) δημοσίευμα της "Il Messaggero" η ομάδα της Ρώμης έχει τοποθετήσει τον διεθνή Έλληνα επιθετικό στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπεσίκτας.

Ωστόσο, η ιταλική εφημερίδα αναφέρει ότι ένας από τους λόγους που δεν συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητας οι Λατσιάλοι να κινηθούν για τον 24χρονος φορ του Παναθηναϊκού είναι οι υψηλές απαιτήσεις του "τριφυλλιού" που φτάνουν τα 30.000.000 ευρώ.

Πάντως από πλευρά πράσινων τονίζεται ότι ο Φώτης δεν πωλείται 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τι είναι το «phubbing» που καταστρέφει τις σχέσεις μας - Πώς μπορούμε να το σταματήσουμε

Τι είναι το «phubbing» που καταστρέφει τις σχέσεις μας - Πώς μπορούμε να το σταματήσουμε

Αν έχετε βρεθεί ποτέ σε ραντεβού και ο σύντροφός σας ασχολείται συνεχώς με το κινητό του ενώ εσείς προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή και το αντίθετο, τότε το λεγόμενο «phubbing» – το φαινόμενο του να αγνοείς κάποιον άθελά σου γιατί «κάθεσαι» στο κινητό σου – έχει τρυπώσει και στη δική σας ζωή.