Το συγκινητικό «αντίο» του Τιάγκο: «Σε ευχαριστώ ποδόσφαιρο, ευγνώμων για το χρόνο που το απόλαυσα»

Το συγκινητικό «αντίο» του Τιάγκο: «Σε ευχαριστώ ποδόσφαιρο, ευγνώμων για το χρόνο που το απόλαυσα»

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής και με ένα συγκινητικό ποστάρισμα είπε "αντίο" στο ποδόσφαιρο αλλά άφησε να εννοηθεί πως θα μείνει κοντά σε αυτό.

Με ένα συγκινητικό αντίο ο Τιάγκο Αλκάνταρα ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί από τη δράση και άφησε να εννοηθεί πως θα μείνει κοντά στο ποδόσφαιρο από έναν άλλο ρόλο.

Ο Ισπανός μέσος με σπουδαία καριέρα σε Μπάγερν, Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ έγραψε χαρακτηριστικά:

"Θα είμαι πάντα πρόθυμος να δώσω πίσω ό,τι μου δόθηκε και είμαι ευγνώμων για τον χρόνο που το απόλαυσα. Ευχαριστώ, ποδόσφαιρο. Και σε όλους όσους με συνόδευσαν και με έκαναν καλύτερο παίκτη και άνθρωπο στην πορεία.

Τα λέμε σύντομα, Τιάγκο".

 

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα φέτος είπε αντίο στη Λίβερπουλ μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στους Reds. Η φετινή χρόνια ήταν δύσκολη για τον Ισπανό μέσο, ο οποίος είχε μόλις μία συμμετοχή, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στο ισχίο και αναγκάστηκε να κάνει και χειρουργείο.

 

Ο Αλκάνταρα ανδρώθηκε στην Μπαρτσελόνα, όπου και είχε 100 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Το "μπαμ" έγινε στην Μπάγερν με 235 παιχνίδια, 31 γκολ και 37 ασίστ. Με τη Λίβερπουλ αγωνίστηκε σε 98 ματς με τρία γκολ και έξι ασίστ.

Η τροπαιοθήκη του γεμάτη. Έχει κατακτήσει δύο Champions League, δύο Διηπειρωτικά, επτά πρωταθλήματα Γερμανίας, τέσσερα πρωταθλήματα Ισπανία, τέσσερα Κύπελλα Γερμανίας, δύο UEFA Super Cup, ένα FA Cup, δύο Κύπελλα Ισπανίας, τρία ισπανικά Super Cup, τρία γερμανικά Super Cup, ένα Λγκ Καπ και ένα Community Shield.

 
Πηγή: Sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.