Για Χεσούς Ιμάζ...

Για Χεσούς Ιμάζ...

Πολωνός δημοσιογράφος έφερε στο φως ξανά ένα όνομα για τον ΑΠΟΕΛ

Ως γνωστόν ο ΑΠΟΕΛ θέλει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στην επιθετική γραμμή και σύμφωνα με δημοσίευμα από Πολωνό δημοσιογράφο,  οι πρωταθλητές προσέγγισαν την Γιαγκελόνια για τον 33 χρονο Ισπανό επιτελικό μέσο Χεσούς Ιμάζ.

Ο Ιμάζ έπαιξε σε πολλές ομάδες της Ισπανίας φτάνοντας και μέχρι την Λα Λίγκα όταν φορούσε τα χρώματα Καντίθ, έχοντας απολογισμό 81 συμμετοχές,  17 γκολ και 4 ασίστ. 

Την τελευταία τετραετία αγωνίζεται στην Πολωνική Γιαγκελόνια, ενώ προηγουμένως πέρασε και από την Βίσλα Κρακοβία.

Ο Ιμάζ δεν παίζει μόνο ως επιτελικός μέσος αλλά και ως επιθετικός όμως δύσκολα θα γίνει... ζωντανό το ενδιαφέρον.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

EUROPA LEAGUE: Δραματική πρόκριση στα πέναλτι για τη Νότιγχαμ, πέρασαν στους «8» και οι Θέλτα, Φράιμπουργκ

EUROPA LEAGUE: Δραματική πρόκριση στα πέναλτι για τη Νότιγχαμ, πέρασαν στους «8» και οι Θέλτα, Φράιμπουργκ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε με ένα γκολ διαφορά τη Μίντιλαντ στη Δανία (1-2), είδε το ζευγάρι να πηγαίνει στα πέναλτι και εκεί επικράτησε άνετα, παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa!

BEST OF THEMASPORTS