Το "αντίο" στο Κύπελλο φέρνει το "αύριο" στην ΑΕΛ
Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο έριξε πρόωρα τους τίτλους τέλους για τη φετινή ΑΕΛ.




Κάρλος Αλκαράθ και Φράνσις Τιάφο προσέφεραν μια σπουδαία μονομαχία σε όσους την παρακολούθησαν με τον 21χρονο Ισπανό να επικρατεί στο τέλος με 3-2 σετ (5-7, 6-2, 4-6, 7-6, 6-2) και να προκρίνεται στους "16" του Wimbledon.
Ο Αμερικανός τενίστας πάλεψε κόντρα στον σπουδαίο Ισπανό και μάλιστα επικράτησε στο πρώτο και το τρίτο σετ με 5-7 και 6-4. Ο Αλκαράθ κράτησε άνετα το σερβίς του στο δεύτερο και το κρίσιμο τελευταίο σετ.
Το πιο καθοριστικό σετ για την εξέλιξη του αγώνα ήταν το τέταρτο, στο οποίο ο Αλκαράθ νίκησε με 7-2 στο tie break και έκανε το 2-2.
Ο Αλκαράθ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Χούμπερτ - Νακασίμα, ένα παιχνίδι που διεκόπη στο 2-1 σετ υπέρ του Γάλλου λόγω βροχής. Το παιχνίδι διεξάχθηκε με κλειστή την οροφή και ακολουθεί η αναμέτρηση της Σάκκαρη με τη Ραντουκάνου.
Πηγή: sport24.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις