Ο Κέιν πήρε τη σκυτάλη από τους Όουεν και Ρούνεϊ

Ο Κέιν πήρε τη σκυτάλη από τους Όουεν και Ρούνεϊ

Ο Χάρι Κέιν δεν μπόρεσε με το γκολ του να χαρίσει στην Αγγλία τη νίκη επί της Δανίας, ωστόσο μπόρεσε να βάλει τον εαυτό του σε μία ξεχωριστή λίστα της εθνικής Αγγλίας στην οποία βρίσκονται δύο ακόμη παίκτες: οι Μάικλ Όουεν και Γουέιν Ρούνεϊ.

Η εθνική Αγγλίας δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Δανίας για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2024 (1-1), παρόλα αυτά το γκολ του Χάρι Κέιν απέναντι στους Σκανδιναβούς ήταν ιστορικό.

Και αυτό γιατί ο στράικερ της Μπάγερν έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης των "τριών λιονταριών" που έχει σκοράρει σε τέσσερις διαφορετικές μεγάλες διοργανώσεις (Μουντιάλ 2018, Euro 2020, Μουντιάλ 2022, Euro 2024), ακολουθώντας τα χνάρια των Μάικλ Όουεν και Γουέιν Ρούνεϊ.

Σημειώνεται πως δεν υπάρχει Ευρωπαίος παίκτης που έχει πετύχει περισσότερα γκολ στις τέσσερις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις από τον Χάρι Κέιν (13), με τον 30χρονο επιθετικό να μετράει μάλιστα 47 γκολ σε 50 ματς για την Μπάγερν και την εθνική Αγγλίας τη φετινή σεζόν.

 

Πηγή: Sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η Ρεάλ «καθάρισε» με Βινίσιους την Εσπανιόλ και η στέψη της Μπαρτσελόνα πήρε παράταση

Η Ρεάλ «καθάρισε» με Βινίσιους την Εσπανιόλ και η στέψη της Μπαρτσελόνα πήρε παράταση

Δύο γκολ του Βινίσιους στο δεύτερο ημίχρονο έλυσαν τον «γόρδιο δεσμό» απέναντι στην Εσπανιόλ για το 2-0 της Ρεάλ Μαδρίτης, αποτέλεσμα που απλά καθυστερεί την κατάκτηση της La Liga από την Μπάρτσα.