Δεξιώθηκε πρώην προέδρους της ΑΕΛ ο Κωνσταντίνου

Δεξιώθηκε πρώην προέδρους της ΑΕΛ ο Κωνσταντίνου

Ο πρόεδρος του Σωματείου ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, δεξιώθηκε χθες το βράδυ πρώην προέδρους του «γαλαζοκίτρινου» σωματείου, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση της η Λεμεσιανή ομάδα.

Αναλυτικά:

«Ο πρόεδρος του Σωματείου μας κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου είχε την τιμή να δεξιωθεί χθες το βράδυ πρώην προέδρους του Σωματείου ΑΕΛ.

Η συνάντηση έλαβε χώρα σε ένα ευχάριστο και ζεστό κλίμα, ενισχύοντας το αίσθημα της ενότητας και της συνεργασίας. Μέσα από το δείπνο αυτό, επιβεβαιώθηκε η δέσμευση όλων προς την ενίσχυση των σχέσεων και τη διατήρηση της ισχυρής ιστορικής παράδοσης του Σωματείου μας. Η εκδήλωση ήταν επίσης μια ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να συζητήσουν μελλοντικές προοπτικές.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο κ. Κωνσταντίνου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους πρώην προέδρους για την αφοσίωση και την προσφορά τους.

Επίσης, τόνισε τη σημασία της συνεχούς επικοινωνίας και της συνεργασίας για την επίτευξη των κοινών στόχων και την προώθηση του οράματος του Σωματείου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση για συνέχιση της συνεργασίας και την πραγματοποίηση παρόμοιων συναντήσεων στο μέλλον».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.