«Με τίποτα πίσω»: Γιατί ένας 28χρονος παράτησε το Λίβερπουλ για μια βίλα στην Πάφο
Περίπου μισό εκατομμύριο άνθρωποι εγκατέλειψαν τη Μεγάλη Βρετανία πέρυσι αναζητώντας μια νέα ζωή στο εξωτερικό, επιλέγοντας μεταξύ άλλων και την Κύπρο.




«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΡΟΣΟ ΚΑΛΟΘΕΟΥ! 🙏🤍☘️💚
Με βαριά θλίψη σας ενημερώνουμε ότι έχει φύγει από τη ζωή σήμερα το πρωί μετά από μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο ο παλαίμαχος άσσος της Ομόνοιας Δρόσος Καλοθέου.
Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο στις 10 πμ στην εκκλησία Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Παλλουριώτισσα. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια πριν την έναρξη της κηδείας, ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους οικείους του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνέλθει έκτακτα και θα ανακοινώσει τις ενέργειές του για την κηδεία».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις