Ο πρόεδρος του Σωματείου ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, δεξιώθηκε χθες το βράδυ πρώην προέδρους του «γαλαζοκίτρινου» σωματείου, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση της η Λεμεσιανή ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Ο πρόεδρος του Σωματείου μας κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου είχε την τιμή να δεξιωθεί χθες το βράδυ πρώην προέδρους του Σωματείου ΑΕΛ.

Η συνάντηση έλαβε χώρα σε ένα ευχάριστο και ζεστό κλίμα, ενισχύοντας το αίσθημα της ενότητας και της συνεργασίας. Μέσα από το δείπνο αυτό, επιβεβαιώθηκε η δέσμευση όλων προς την ενίσχυση των σχέσεων και τη διατήρηση της ισχυρής ιστορικής παράδοσης του Σωματείου μας. Η εκδήλωση ήταν επίσης μια ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να συζητήσουν μελλοντικές προοπτικές.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο κ. Κωνσταντίνου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους πρώην προέδρους για την αφοσίωση και την προσφορά τους.

Επίσης, τόνισε τη σημασία της συνεχούς επικοινωνίας και της συνεργασίας για την επίτευξη των κοινών στόχων και την προώθηση του οράματος του Σωματείου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση για συνέχιση της συνεργασίας και την πραγματοποίηση παρόμοιων συναντήσεων στο μέλλον».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο γνώριμος Ντίλαν επιστρέφει στο λιμάνι!-ThemaSports
27/06 @ 19:50

Ο γνώριμος Ντίλαν επιστρέφει στο λιμάνι!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντίλαν Ουεντραόγκο βρίσκεται η ΑΕΛ.

Η δυσκολία προφοράς του Ουεντραόγκο και τα «σεμινάρια» του Ρομπέρζ... -ThemaSports
27/06 @ 09:15

Η δυσκολία προφοράς του Ουεντραόγκο και τα «σεμινάρια» του Ρομπέρζ...

Πιτσιρικάς είχε έλθει στον Απόλλωνα ο Ντίλαν Ουεντραόγκο. Δυσκολευόμαστε μάλιστα τότε, να προφέρουμε το επώνυμο του παιδιού, ο οποίος κατάγεται από την Μπουρκίνα Φάσο, αλλά είναι γεννημένος στην Μασσαλία…

Ακαδημία ΑΕΛ: Παρουσίασε το πλάνο για την ομαλή και σταδιακή μετάβαση στην πρώτη ομάδα-ThemaSports
26/06 @ 22:44

Ακαδημία ΑΕΛ: Παρουσίασε το πλάνο για την ομαλή και σταδιακή μετάβαση στην πρώτη ομάδα

Η διοίκηση της Ακαδημίας ΑΕΛ παρουσίασε χθες βράδυ το πλάνο για την ομαλή και σταδιακή μετάβαση των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας στην πρώτη ομάδα των «κίτρινων».

Ετοιμάζονται για την υποδοχή Τρισκόφσκι! -ThemaSports
26/06 @ 10:55

Ετοιμάζονται για την υποδοχή Τρισκόφσκι!

Εντός της ημέρας, πιθανό να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Ιβάν Τρισκόφσκι στην ΑΕΛ. Σε γενικές γραμμές έχουν συμφωνήσει με τον 37χρονο Βορειομακεδόνα διεθνή επιθετικό. Eκτιμάται ότι τις προσεχείς ώρες, θα κλείσει θετικά η "πράξη"…

Ο Τρισκόφσκι ΔΕΝ είναι... Μιραλάς-ThemaSports
23/06 @ 18:07

Ο Τρισκόφσκι ΔΕΝ είναι... Μιραλάς

Κυκλοφόρησαν σενάρια για ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Ιβάν Τρισκόσκι, ενός παίκτη που αν δεν ήταν 37 ετών αλλά μικρότερος, δεν νομίζουμε να υπήρχε οπαδός της Λεμεσιανής ομάδας που δεν θα έβλεπε θετικά μία τέτοια κίνηση...

Κίνηση από... Λεμεσό για Τρισκόφσκι!-ThemaSports
23/06 @ 10:44

Κίνηση από... Λεμεσό για Τρισκόφσκι!

Στα μπλοκάκια των υπευθύνων της ΑΕΛ φαίνεται πως βρίσκεται ο Ιβάν Τρισκόφσκι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ