Μένει στον ΑΠΟΕΛ ο Γιώργος Εφραίμ! Η νέα του θέση...

Μένει στον ΑΠΟΕΛ ο Γιώργος Εφραίμ! Η νέα του θέση...

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Εφραίμ για τη θέση της Διεύθυνσης του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ!

Αναλυτικά:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον Γιώργο Εφραίμ, για τη θέση της Διεύθυνσης του Ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Ο Γιώργος μετά την ολοκλήρωση της πλούσιας ποδοσφαιρικής του καριέρας και της 10χρονης παρουσίας του ως παίκτης και αρχηγός της ομάδας μας, έχει αποφασιστεί όπως παραμείνει και αξιοποιηθεί από τον ΑΠΟΕΛ σε ένα διαφορετικό πόστο.

Έχοντας την εμπειρία των αποδυτηρίων, την αντίληψη των αναγκών πρωταθλητισμού και όλων των υπόλοιπων καθημερινών ζητημάτων που αφορούν στην ποδοσφαιρική ομάδα, θα αναλάβει τη θέση του Διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος.

Θα έχει την ευθύνη για τη διαχείριση και αντιμετώπιση λειτουργικών θεμάτων εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος, τη σύνδεση της Ακαδημίας με την πρώτη ομάδα, καθώς και την επικοινωνία του ποδοσφαιρικού τμήματος με τη διοίκηση της εταιρείας.

Αναλαμβάνει τα καθήκοντα του άμεσα.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Εφραίμ, σε αυτή τη νέα του θέση και του ευχόμαστε, την ίδια επιτυχία που τον συνόδευε και ως ποδοσφαιριστή. Πρωταθλητισμό και ευρωπαϊκές επιτυχίες».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αγιασμός σε φάρμα: Χωρίς αφθώδη πυρετό τα ζώα που ευλόγησαν οι ιερείς - «Η Εκκλησία δεν ενεργεί ανεύθυνα»

Αγιασμός σε φάρμα: Χωρίς αφθώδη πυρετό τα ζώα που ευλόγησαν οι ιερείς - «Η Εκκλησία δεν ενεργεί ανεύθυνα»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και απεικόνιζανιερείς να τελούν αγιασμό σε κτηνοτροφική μονάδα, εν μέσω αυστηρών μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης ζωονόσου. Το περιστατικό κινητοποίησε τις αρμόδιες αρχές, με την Υπουργό Γεωργίας να επικοινωνεί με την Αστυνομία προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα.