Η μεγάλη επιστροφή: Ο Έρικσεν αγωνίζεται ξανά σε Euro τρία χρόνια μετά την ανακοπή που υπέστη

Η μεγάλη επιστροφή: Ο Έρικσεν αγωνίζεται ξανά σε Euro τρία χρόνια μετά την ανακοπή που υπέστη

Ο Κρίστιαν Έρικσεν τρία χρόνια μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη απέναντι στη Φινλανδία, επιστρέφει με τη φανέλα της Δανίας σε Euro.

Ολόκληρος ο κόσμος πάγωσε πριν τρία χρόνια στο Euro, όταν η Δανία αντιμετώπιζε την Φινλανδία. Ένα ματς που σημαδεύτηκε από την ανακοπή καρδιάς που υπέστη ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Τρία χρόνια μετά ο Δανός άσος είναι και πάλι εδώ. Κόντρα στη Σλοβενία αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος και αναμφίβολα είναι η μεγαλύτερη επιστροφή, 1100 ημέρες μετά.

Ο Έρικσεν δεν τα παράτησε ποτέ, σταμάτησε η καρδιά του, ωστόσο χάρη στην έγκαιρη ιατρική βοήθεια σε εκείνο το παιχνίδι, τα κατάφερε και όχι μόνο επέστρεψε στα γήπεδα, επέστρεψε και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Οι ήρωες δεν φορούν πάντα κάπα, μερικοί σαν τον Έρικσεν, φορούν και ποδοσφαιρικά παπούτσια!

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τι χρησιμεύει η «μυτερή» πλευρά στον τρίφτη τυριού: Η απάντηση που μπερδεύει πολλούς στην κουζίνα

Τι χρησιμεύει η «μυτερή» πλευρά στον τρίφτη τυριού: Η απάντηση που μπερδεύει πολλούς στην κουζίνα

Η τέταρτη, μυτερή πλευρά του κλασικού τετράπλευρου τρίφτη δεν είναι άχρηστη, αφού προορίζεται για πολύ λεπτό τρίψιμο, σκόνη και ξύσμα σκληρών υλικών και όχι για κλασικό τρίψιμο τυριού.