Ο Τεν Χαγκ έμεινε στη Γιουνάιτεντ, ο Ράσφορντ φεύγει; Νέα «σενάρια», σε αναμονή για... πρόταση!

Ο Τεν Χαγκ έμεινε στη Γιουνάιτεντ, ο Ράσφορντ φεύγει; Νέα «σενάρια», σε αναμονή για... πρόταση!

Αβέβαιο το μέλλον του Μάρκους Ράσφορντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την παραμονή του Έρικ Τεν Χαγκ. Έντονη φημολογία πως θα έρθει πρόταση για την απόκτηση του, την στιγμή που η σεζόν του κύλησε... ολότελα αρνητικά!

Μπορεί ο Μάρκους Ράσφορντ να «δένεται» με συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως είναι οπαδός των «κόκκινων διαβόλων», όμως η σεζόν που διένυσε ήταν ολότελα αρνητική.

Δεν έπιασε καθόλου τα περσινά στάνταρ απόδοσης, δεν σκόραρε με την ίδια συχνότητα, έχασε τη θέση του στην βασική ενδεκάδα και κατά συνέπεια, δεν κλήθηκε στο EURO 2024 από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Σε όλα αυτά, προσθέστε και την «γκρίνια» που υπήρξε και από το κοινό της Γιουνάιτεντ, προς το όνομά του, αλλά και ορισμένα σχόλια στα social media με τον Μπρούνο Φερνάντες, που παρομοιάστηκαν με… αποχαιρετιστήρια μηνύματα.

Λαμβάνοντας όλα αυτά λοιπόν υπ’ όψιν, οι «Times» έγραψαν πριν από λίγο για μία πιθανή πώληση του Άγγλου φορ το καλοκαίρι. Αν έρθει η κατάλληλη πρόταση, η Γιουνάιτεντ θα σκεφτεί σοβαρά την αποχώρηση του. Και ενδεχομένως, σε αυτό να συμβάλλει και η παραμονή του Έρικ Τεν Χαγκ στο «Ολντ Τράφορντ»!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΡΗΣ: Δεν.. τραβά και ψάχνει «αναγέννηση»

ΑΡΗΣ: Δεν.. τραβά και ψάχνει «αναγέννηση»

Ο ασταθής Άρης δείχνει να μην... τραβά για τη μάχη του τίτλου και στην Ελαφρά Ταξιαρχία χρειάζονται αντίδραση διαρκείας για να μπορέσει να ξαναμπεί στη μάχη του τίτλου, ενώ στην παρούσα φάση κινδυνεύει μία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.