ΑΕΚ: Το πρώτο «κιτρινόμαυρο» 24ωρο του Μάριου Ηλιόπουλου

ΑΕΚ: Το πρώτο «κιτρινόμαυρο» 24ωρο του Μάριου Ηλιόπουλου

Φουλ τις μηχανές έβαλε από την πρώτη του κιόλας μέρα ως νέος πρόεδρος της ΑΕΚ ο Μάριος Ηλιόπουλος, δείχνοντας πως δεν θέλει να αφήσει καθόλου χρόνο να πάει χαμένο.

Το πρώτο του στίγμα που ήταν απόλυτα θετικό έδωσε την Τρίτη (11/06) στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Μάριος Ηλιόπουλος, όπως γράφει σήμερα (12/06) η εφημερίδα «Live Sport».

Ο νέος ιδιοκτήτης της «Ένωσης» βρέθηκε από νωρίς στα γραφεία της OPAP Arena, εκεί όπου ξεκίνησε μια σειρά επαφών με όλα τα στελέχη του «δικεφάλου», τα οποία έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο που δεν έχει καθόλου τουπέ, είναι ειλικρινής και έτοιμος να προχωρήσει τους «κιτρινόμαυρους» στην επόμενή τους μέρα.

Δεν θέλει να αφήσει καθόλου χρόνο να πάει χαμένος, δείγμα και της εμπειρίας που έχει από επιχειρήσεις, παρότι αυτή είναι η πρώτη του ενασχόληση σε επίπεδο ποδοσφαιρικής διοίκησης.

Γενικότερα, ο Ηλιόπουλος θέλει να είναι κοντά στην ομάδα στις εξελίξεις που «τρέχουν» σε αυτό το πρώτο διάστημα της παρουσίας του, ενώ αξίζει να αναφερθεί και το γεγονός πως υπήρξαν στελέχη που του έδωσαν τη δυνατότητα να αποχωρήσουν αν το θέλει ο ίδιος.

Κι αυτό διότι δεν είναι δικές του επιλογές του, όμως, εκείνος από την πλευρά του δεν είχε τέτοια πρόθεση, καθώς δεν επιθυμεί τη διατάραξη του τρόπου λειτουργίας της «Ένωσης».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΧΑΜΟΣ στη Σαουδική Αραβία: «Κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρει ο Ρονάλντο το πρωτάθλημα»!

ΧΑΜΟΣ στη Σαουδική Αραβία: «Κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρει ο Ρονάλντο το πρωτάθλημα»!

Ο Τούρκος διεθνής αμυντικός της Αλ Αχλί, Μερίχ Ντεμιράλ, εξαπέλυσε «κεραυνούς» κατά της διοργάνωσης και της διαιτησίας με ισχυρισμούς πως κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρει ο Κριστιάνο τον τίτλο.