«Αξίζαμε κάτι από αυτό το παιχνίδι – Δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε στις στατικές φάσεις»

«Αξίζαμε κάτι από αυτό το παιχνίδι – Δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε στις στατικές φάσεις»

Οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Τιμούρ Κετσπάγια μετά το φιλικό της Εθνικής στο Κισινάου.

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι για τους φιλάθλους, μπήκαν αρκετά γκολ. Πιστεύω ότι αξίζαμε, αν όχι τη νίκη, κάτι από αυτό το παιχνίδι. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, γυρίσαμε το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν διαχειριστήκαμε σωστά τις στατικές φάσεις από δύο κόρνερ που δημιουργήθηκαν και τα δύο γκολ.

Ξέραμε ότι σε αυτή την εποχή είναι δύσκολο να περιμένεις κάτι από τους παίκτες. Έχει παίκτες που εδώ και 2-3 εβδομάδες ήταν διακοπές, τους φέραμε 3-4 ημέρες. Φαίνεται ότι αυτό το διάστημα δεν κάναμε και πολλά.

Σίγουρα είμαστε ομάδα που πρέπει να διεκδικήσουμε τέτοια παιχνίδια, δεν το καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η επική ατάκα του Γιοβάνοβιτς σε Ιωαννίδη: “Πόσο έφαγες ρε @@@@@@@ γκαμώτο;” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επική ατάκα του Γιοβάνοβιτς σε Ιωαννίδη: “Πόσο έφαγες ρε @@@@@@@ γκαμώτο;” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Φώτης Ιωαννίδης θυμήθηκε σε συνέντευξή του στο “Off The Record” του PS Blog ένα από τα πιο απρόοπτα βράδια πριν από αγώνα και την επική ατάκα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που δεν θα ξεχάσει ποτέ.