ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ: «Δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό, με τον Τιμούρ άλλαξαν πολλά»
Διαβάστε τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Ανδρέα Καραμανώλη, μετά από το τέλος του αγώνα κυπέλλου με την Καρμιώτισσα.


Σε καλό mood ενόψει Euro έδειξε η εθνική ομάδα της Τσεχίας, που διέλυσε με 7-1 τη Μάλτα σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα επί αυστριακού εδάφους.
Μπαράκ (6’ πέν.) και Σίτιλ (44’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα τους πριν το ημίχρονο, με άλλα δυο γκολ να έρχονται στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους (47’ Γιούρασεκ, 57’ Σίτιλ) πριν οι Μαλτέζοι δείξουν σφυγμό μειώνοντας με τον Εμπόνγκ (59’).
Ωστόσο, ο Λινγκρ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1 στο 71’, με τον σκόρερ της Μάλτας να αποβάλλεται στο 84’ και άλλα δύο γκολ (85’ Γιούρασεκ, 89’ Τσέρνι) να ε΄ρχονται για τους Τσέχους στο φινάλε.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις