Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Νίκος Παπαδόπουλος για το φιλικό της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία (7/6, 21:45) στο Borussia Park στο Γκλάντμπαχ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα του Euro 2024, Γερμανία, σε φιλικό στο Borussia Park στο Γκλάντμπαχ (7/6, 21:45).

Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος, έκανε γνωστή την ενδεκάδα της γαλανόλευκης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Ελλάδας: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Σιώπης, Μάνταλος, Μασούρας, Μπακασέτας, Τζόλης, Ιωαννίδης.Αναλυτικά η ενδεκάδα της Ελλάδας: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Σιώπης, Μάνταλος, Μασούρας, Μπακασέτας, Τζόλης, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο για την Ελλάδα είναι οι: Τζολάκης, Αθανασιάδης, Μανδάς, Σάλιακας, Κουλιεράκης, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Παυλίδης, Ρέτσος, Τσιγγάρας, Λημνιός, Δουβίκας, Κυριακόπουλος, Ντόη, Κώτσιρας.

Η ενδεκάδα της Γερμανίας: Νόιερ, Κίμιχ, Ρίντιγκερ, Τα, Μίτελσταντ, Άντριχ, Κρόος, Μουσιάλα, Γκιουντογκάν, Βιρτς, Χάβερτς.

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ουρουγουάη επικράτησε κατά κράτος του Παναμά με «τριάρα» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
24/06 @ 08:19

Η Ουρουγουάη επικράτησε κατά κράτος του Παναμά με «τριάρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με σκόρερ τους Μαξιμιλιάνο Αραούχο, Ντάργουιν Νούνιες και Ματίας Βίνια, η Ουρουγουάη επικράτησε 3-1 του Παναμά για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Copa America.

Εύκολη πρεμιέρα για την Αμερική-ThemaSports
24/06 @ 08:07

Εύκολη πρεμιέρα για την Αμερική

Με δύο γκολ σε 45' η Αμερική επικράτησε με 2-0 της Βολιβίας για να αρχίσει όπως ήθελε το, εντός έδρας, Copa America.

Τα «τσούγκρισαν» Ουζόχο και Οσιμέν -ThemaSports
23/06 @ 11:23

Τα «τσούγκρισαν» Ουζόχο και Οσιμέν

Τσάκωθηκε ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας και Εθνικής Νιγηρίας, Φράνσις Ουζόχο με τον αστέρι της Εθνικής, Βίκτορ Οσιμέν, όπως αναφέρουν στη Νιγήρια.

Επίσημη η αναβολή του Κόπα Άφρικα, για... έναν λόγο - Πότε θα διεξαχθεί-ThemaSports
22/06 @ 09:18

Επίσημη η αναβολή του Κόπα Άφρικα, για... έναν λόγο - Πότε θα διεξαχθεί

Σε αναβολή οδηγήθηκε και επίσημα το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με την Ομοσπονδία να ανακοινώνει πως η πρώτη σέντρα μετατέθηκε για τον Δεκέμβριο του 2025 και θα έχει διάρκεια ενός μήνα. «Επηρεάζει» την Premier League για τη σεζόν 2025-26, υπάρχει λόγος… πίσω από αυτήν την απόφαση!

«Άσφαιρες» στην πρεμιέρα τους στο Copa America Περού και Χιλή-ThemaSports
22/06 @ 07:57

«Άσφαιρες» στην πρεμιέρα τους στο Copa America Περού και Χιλή

Περού και Χιλή δεν εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα του Euro και έπειτα από ένα κακό ματς που στερήθηκε ευκαιριών, έμειναν στο 0-0.

Κόπα Αμέρικα: Το...1+1 ρεκόρ που κυνηγάει ο Λιονέλ Μέσι-ThemaSports
20/06 @ 22:29

Κόπα Αμέρικα: Το...1+1 ρεκόρ που κυνηγάει ο Λιονέλ Μέσι

Δύο ρεκόρ κυνηγάει ο Λιονέλ Μέσι στο Copa America που ξεκινάει τα ξημερώματα όταν η Αργεντινή αντιμετωπίσει (03:00) τον Καναδά στην Ατλάντα, στη Mercedes-Benz Stadium. 

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ