Fan Day Ομόνοιας: Πλήθος κόσμου στο ΓΣΠ και όμορφη ατμόσφαιρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Fan Day Ομόνοιας: Πλήθος κόσμου στο ΓΣΠ και όμορφη ατμόσφαιρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο ΓΣΠ σήμερα το απόγευμα για το Fan Day της Ομόνοιας, λίγες μέρες πριν τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην Πάφος FC στο γήπεδο της πρωτεύουσας!

Παρόντες ήταν και ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», οι οποίοι υπέγραψαν αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους, ενώ υπήρχαν διάφορά παιχνίδια αλλά και φουσκωτά για να διασκεδάσουν τα μικρά παιδιά, τα οποία πήγαν στο Fan Day με τους γονείς τους, οι οποίοι επίσης πέρασαν ένα ξέγνοιαστο απόγευμα μακριά από τις... καθημερινές σκοτούρες!

Δείτε φωτογραφίες από την κάμερα του ThemaSports:

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έρχεται χριστουγεννιάτικος μποναμάς: Ποιοι θα πάρουν το έκτακτο επίδομα και πότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς

Έρχεται χριστουγεννιάτικος μποναμάς: Ποιοι θα πάρουν το έκτακτο επίδομα και πότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς

Σε μια χρονιά που η ακρίβεια και η ανασφάλεια δοκίμασαν τα περισσότερα κυπριακά νοικοκυριά, το φετινό Χριστουγεννιάτικο δώρο αποκτά μια ξεχωριστή σημασία. Για χιλιάδες οικογένειες, χαμηλοσυνταξιούχους, μονογονείς, τρίτεκνους, πολύτεκνους και ευάλωτους συμπολίτες μας, αυτή η ενίσχυση δεν είναι απλώς ένα επίδομα, είναι μια ανάσα, μια μικρή ελπίδα ότι μπορούν να μπουν στις γιορτές με αξιοπρέπεια και λίγη περισσότερη ζεστασιά.