Έχουμε αμφιβολίες για «Κβίλι»…

Έχουμε αμφιβολίες για «Κβίλι»…

Όλες σχεδόν οι ιστοσελίδες, έγραψαν χθες, ότι ο Άρης προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Κβιλιτάϊα, με συνολικές απολαβές 1.5 εκατομμύρι ευρώ!

Εμείς έχουμε τις αμφιβολίες μας, κατά πόσον ο ιδιοκτήτης της Λεμεσιανής ομάδας, ο Λευκορώσος Νικ, προσφέρει το «αστρονομικό» αυτό ποσό στον Γεωργιανό διεθνή επιθετικό.

Αν ήταν 5-6 χρόνια νεότερος ο «Κβίλι», ίσως να το πιστεύαμε. Επειδή θα επρόκειτο για μετεγγραφή, που είχε και τον μανδύα της επένδυσης...

Καλό θα είναι να ακουστεί η επίσημη θέση του Άρη, αν όντως είναι έτοιμοι να «χρυσώσουν» τον 30χρονο κυνηγό, που μένει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ σε δυο εβδομάδες.

Χάριν συζήτησης, αν υπάρχει όντως τόσο μεγάλη πρόταση της «ελαφράς ταξιαρχίας», είναι τρελός να την απορρίψει ο παίχτης στην ηλικία που βρίσκεται;

Επίσης, αν όντως το αφεντικό του Άρη, θέλει να δαπανήσει ένα τόσο μεγάλο ποσό για επιθετικό κορυφής, δεν θα πήγαινε να φέρει έναν παίχτη που είναι «μηχανή» του γκολ;

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το ότι έμοιαζε με παιχνίδι μίνι φουτμπόλ, δεν αποτελεί δικαιολογία…

Το ότι έμοιαζε με παιχνίδι μίνι φουτμπόλ, δεν αποτελεί δικαιολογία…

Ισοφαρίζοντας στο τέλος ο Παναγιώτης Αντρέου απέτρεψε το μεγάλο κάζο για την Ομόνοια. Έμοιαζε με παιχνίδι μίνι φούτμπολ η συνάντηση, λόγω των μικρότερων διαστάσεων του γηπέδου, όπως και του όλου περιβάλλοντος εκεί στο Γιβραλτάρ (βάσει της εικόνας που είχαμε από την TV), όμως στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν προβληματική η παρουσία των πρασίνων.