«Έφταιξε ο αέρας»: Φαν Ντάικ και Σλοτ έριξαν στα... μποφόρ την ευθύνη για την ήττα της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ευθύνες στον... αέρα έριξαν Φαν Ντάικ και Σλοτ για την ήττα της Λίβερπουλ στο Μπόρνμουθ.




Ανοικτούς λογαριασμούς άφησε η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε Νόριτς και Λιντς, στην έδρα της πρώτης, για τα ημιτελικά των Playoffs της Championship.
Ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ (0-0), αντικατοπτρίζοντας έτσι και τις ελάχιστες καλές στιγμές που δημιουργήθηκαν και από τις δύο πλευρές.
Έτσι, η πρόκριση θα κριθεί στην έδρα των «παγωνιών» την προσεχή Πέμπτη (16/5, 22:00).
Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, οπότε εφόσον το αποτέλεσμα παραμείνει ισόπαλο στο τέλος της κανονική διάρκειας της ρεβάνς, θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.
Φυσικά, ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» τον αντίστοιχο του Γουέστ Μπρομ, με διακύβευμα την άνοδο στην Premier League.
Να σημειωθεί ότι βασικός για τους γηπεδούχους αγωνίστηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης, μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις