Ξανά με πούρο και γυαλιά ηλίου στη φιέστα ο Αντσελότι (BINTEO)

Ξανά με πούρο και γυαλιά ηλίου στη φιέστα ο Αντσελότι (BINTEO)

Η Ρεάλ Μαδρίτης γιορτάζει την κατάκτηση του τίτλου στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο πρώταγωνιστής στη φιέστα.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός και οι παίκτες του πήγαν στο δημαρχείο της Μαδρίτης και ακολούθησε η «παρέλαση» με το ανοιχτό πούλμαν προς την πλατεία Θιμπέλες, το σημείο στο οποίο παραδοσιακά κορυφώνεται η φιέστα όταν η «βασίλισσα» πανηγυρίζει την κατάκτηση ενός τροπαίου. 

Ο Αντσελότι, για άλλη μια φορά, ήταν η... ψυχή της παρέας και επανέλαβε το λουκ που είχε γίνει viral το 2022 με το πούρο και τα γυαλιά ηλίου. 

Και ήταν, επίσης, ο Ιταλός προπονητής αυτός που έδωσε το σύνθημα στον συγκεντρωμένο κόσμο από το μπαλκόνι στο δημαρχείο της ισπανικής πρωτεύουσας τραγουδώντας τον ύμνο της Ρεάλ. 

 

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Θλίψη για τον Μάριο: «Kάπου εκεί...σε έναν άλλο ουρανό θα χορεύει το ζεϊμπέκικό του»

Θλίψη για τον Μάριο: «Kάπου εκεί...σε έναν άλλο ουρανό θα χορεύει το ζεϊμπέκικό του»

Βαθιά θλίψη για την απώλεια του Μάριου εκφράζει το Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου, κάνοντας λόγο για έναν νέο άνθρωπο που άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στην κοινότητα και στις ζωές όσων τον γνώρισαν.