Το «διαμάντι» της Παρί θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα!

Το «διαμάντι» της Παρί θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα θέλει να βελτιώσει το ρόστερ της σημαντικά και φαίνεται πως το «διαμάντι» της Παρί θέλει να επιστρέψει στην Βαρκελώνη.

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να τελειώσει τη σεζόν χωρίς κάποιο τρόπαιο και έτσι θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της ώστε του χρόνου να επιστρέψει στις επιτυχίες. Παρά τα οικονομικά της προβλήματα, φαίνεται πως η ομάδα έχει μεγάλα πλάνα για το καλοκαίρι και έχει πολλούς αστέρας στο «μπλοκάκι» της ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Η μεσαία γραμμή είναι αυτή που… καίει την Μπαρτσελόνα και αναμένεται να γίνουν αρκετές κινήσεις για να βελτιωθεί. Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί, όπως αυτό του Ντιντί, αυτό του Μπεράρντο Σίλβα, αυτό του Βεράτι και πλέον στη συζήτηση είναι και αυτό του Τσάβι Σιμόνς, της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα θέλει να φέρει πίσω τον Τσάβι Σιμόνς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Sport», ο Τσάβι τάσσεται υπέρ της απόκτησης δύο μέσων, παρά το γεγονός πως έχει ήδη στο ρόστερ του τους Ιλκάι Γκουντογκάν, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Πέντρι, Γκάβι και Φερμίν Λόπες. Ο Ισπανός τεχνικός είδε την ομάδα του να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών και έτσι επιθυμεί να έχει μεγαλύτερο βάθος, με τον Τσάβι Σιμόνς να είναι μία από τις επιλογές του.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, όμως μόνο εύκολο δε θα είναι αυτό. Οι «Μπλαουγκράνα» φαντάζει δύσκολο να μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις των Γάλλων και φαίνεται πως η πιο βιώσιμη λύση θα είναι ο δανεισμός του από τη γαλλική ομάδα. Βέβαια, εδώ πρέπει να σημειωθεί πως δεν είναι γνωστό κατά πόσο η Παρί είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει το… μέλλον του ρόστερ της.

Sportsking.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Επιστροφή στις γκέλες για την Λίβερπουλ, τριάρα για την Λιντς επί της Τσέλσι

Επιστροφή στις γκέλες για την Λίβερπουλ, τριάρα για την Λιντς επί της Τσέλσι

Η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 με την Σάντερλαντ στο Άνφιλντ και επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά το πόσο προβληματική είναι η εκκίνησή της στη φετινή σεζόν, με την Τσέλσι να χάνει με 3-1 στο Έλαντ Ρόουντ από την Λιντς και μαζί την ευκαιρία να παραμείνει στην πρώτη τριάδα.