Κοκκίνισαν τους δρόμους στο Μπέρμιγχαμ και... ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα οι οπαδοί του Ολυμπιακού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοκκίνισαν τους δρόμους στο Μπέρμιγχαμ και... ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα οι οπαδοί του Ολυμπιακού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κόσμος του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο Μπέρμιγχαμ για το ιστορικό παιχνίδι με την Άστον Βίλα έχει αρχίσει να ζεσταίνει την ατμόσφαιρα ενόψει του πρώτου ημιτελικού.

Ο Ολυμπιακός δίνει ένα ιστορικό και συνάμα απαιτητικό παιχνίδι, αφού κοντράρεται στο «Βίλα Παρκ» με την Άστον Βίλα για τον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών που αναμένεται να ξεπεράσουν τους 2 χιλιάδες έχουν αρχίσει να κάνουν ήδη αισθητή την παρουσία τους στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ.

Όπως φαίνεται από το βίντεο του απεσταλμένου του bwinΣΠΟΡ FM, Ηρακλή Αντύπα, ο κόσμος έχει αρχίσει να βάφει… ερυθρόλευκο το Μπέρμιγχαμ με συνθήματα, ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα ενόψει του μεγάλου αγώνα.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bwinΣΠΟΡ FM 94.6 (@sportfm946)

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έδωσε τον τίτλο του μεγάλου φαβορί στην Πάφο - «Φέτος είναι πιο δυνατή σε όλους τους τομείς»

Έδωσε τον τίτλο του μεγάλου φαβορί στην Πάφο - «Φέτος είναι πιο δυνατή σε όλους τους τομείς»

Μιλώντας σήμερα στον ΣΠΟΡ FM ο Σερβοκύπριος προπονητής, Σάσα Γιοβάνοβιτς, τόνισε μετά από σχετική ερώτηση, ότι η Πάφος είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα.