Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»

Ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων της Ανόρθωσης.

Η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαριστών Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Σε έκτακτη συνέδρια του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαριστών Ανόρθωσις Αμμοχώστου τη Δευτέρα 29/4 έγινε ενημέρωση όλων των μελών για την κατάσταση στο Σωματείο και την Εταιρεία από τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Ανδρέου.

Ακολούθησε αναλυτική ενημέρωση από τη Διοικούσα Επιτροπή του Σωματείου μας όπου λύθηκαν παρά πολλές απορίες των μελών μας.

Αποφασιστηκε από όλα τα μέλη όπως δοθεί ένα σεβαστό ποσό στην Διοικούσα Επιτροπή για τα τρέχοντα έξοδα ως επίσης και ένα σεβαστό ποσό στην οικονομική εκστρατεία για το γήπεδο.

Θελουμε να συγχαρούμε τους MAXHTEC για αυτή τους την πρωτοβουλία που ξύπνησε όλο τον Ανορθωσιάτικο κόσμο αλλά και φίλους και οπαδούς άλλων ομάδων. Η Ανόρθωσις μας με την περισσή σας αγάπη και ως ένα σώμα θα ξαναγεννηθεί όπως είναι το σύμβολο μας ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ.

Ελπίζουμε τα λάθη και παραλήψεις του παρελθόντος να μας κάνουν πιο δυνατούς και σοφότερους.

Ευχομαστε η Ανάσταση του Κυρίου να έρθει και στο Σωματείο μας. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο.

Εκ του Δ/Σ Παλαιμάχων Ποδοσφαριστών Ανόρθωσις

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Με Μιλουτίνοφ η προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει ντέρμπι, ατομικό ο Βεζένκοφ!

Με Μιλουτίνοφ η προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει ντέρμπι, ατομικό ο Βεζένκοφ!

Παρά το κάταγμα στο δάχτυλο, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Ατομικό ο Βεζένκοφ!