ΑΕΚ: Όλα ανοιχτά για την ενδεκάδα στην Τούμπα

ΑΕΚ: Όλα ανοιχτά για την ενδεκάδα στην Τούμπα

Αρκετές είναι οι σκέψεις του Αλμέιδα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ που θα παρατάξει απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έχει εστιάσει ο Ματίας Αλμέιδα, αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί γνωρίζει πως με νίκη την Κυριακή, η ΑΕΚ θα αγκαλιάσει το πρωτάθλημα, με τις δύο αγωνιστικές που απομένουν να διεξάγονται μετά από σχεδόν 20 μέρες.

Γι’ αυτό ο Αργεντινός τεχνικός σκέφτεται πως θα παρατάξει την Ένωση, έχοντας ως μοναδική απουσία, αυτή του Μουκουντί. Συνεπώς, το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Βίντα, Κάλενς, αριστερά ο Χατζισαφί, ενώ δεξιά έχει πιθανότητες να αγωνιστεί ο Σιντιμπέ.

Στα χαφ δεν αποκλείεται να διατηρηθεί το δίδυμο Σιμάνσκι, Γιόνσον, με τον Πινέδα αριστερά, τον Ελίασον δεξιά και τον Πόνσε να έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός. Για τη θέση πίσω του, ο Αραούχο έδειξε πως είναι κομβικός, αλλά υπάρχει η σκέψη και για τον Τσούμπερ.

Γκατσίνοβιτς και Άμραμπατ ίσως πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ την ευκαιρία του περιμένει και ο Λιούμπιτσιτς. Ολα θα ξεκαθαρίσουν στο μυαλό του Αλμέιδα μετά τη σημερινή προπόνηση για την τελική ενδεκάδα.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

IQ 2026: Δεν θα πιστεύετε τι θέση κατέχει η Κύπρος - Η Αλβανία μπροστά από την Ελλάδα

IQ 2026: Δεν θα πιστεύετε τι θέση κατέχει η Κύπρος - Η Αλβανία μπροστά από την Ελλάδα

Ο νέος παγκόσμιος χάρτης IQ για το 2026 φέρνει ανατροπές. Η Κορέα στην κορυφή, μεγάλη άνοδος της Αλβανίας και πτώση της Ελλάδας στην κατάταξη. Ενώ η Κύπρος βρίσκεται σε μια θέση έκπληξη.

BEST OF THEMASPORTS