ΕΞΙΛΕΩΣΗ για Σλούκα με ΑΠΙΘΑΝΟ πρώτο ημίχρονο - Τα έβαζε από... παντού και πήρε στις πλάτες του τον Παναθηναϊκό!

ΕΞΙΛΕΩΣΗ για Σλούκα με ΑΠΙΘΑΝΟ πρώτο ημίχρονο - Τα έβαζε από... παντού και πήρε στις πλάτες του τον Παναθηναϊκό!

Ο Κώστας Σλούκας πήρε στις... πλάτες του τον Παναθηναϊκό AKTOR και χάρη σε μια σπουδαία εμφάνιση στο πρώτο 20λεπτο, έστειλε τους «πράσινους» στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 51-39!

Μπορεί στο πρώτο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να έκανε ένα κρίσιμο λάθος στο φινάλε, αλλά η κλάση και η ποιότητα του Κώστα Σλούκα δεν του επέτρεψε να τον επηρεάσει, κάνοντας ένα απίθανο πρώτο ημίχρονο στο Game 2 της σειράς!

Ο Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στα πρώτα 20 λεπτά του δεύτερου αγώνα με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, παίρνοντας επιθετικά τους «πράσινους» στις... πλάτες του!

Συγκεκριμένα, ο «Σλούκι Λουκ» ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο με 15 πόντους (3/3 δίποντα, 3/5 τρίποντα), 2 ριμπάουντ και μία ασίστ σε μόλις 13 λεπτά συμμετοχής, συγκεντρώνοντας 15 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης!

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ποτσετίνο: “Στην Παρί Σεν Ζερμέν ο προπονητής ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος, μου λείπει το αγγλικό ποδόσφαιρο”

Ποτσετίνο: “Στην Παρί Σεν Ζερμέν ο προπονητής ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος, μου λείπει το αγγλικό ποδόσφαιρο”

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έδωσε συνέντευξη σε γαλλικό μέσο για πρώτη φορά από τότε που αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν και σε αυτήν υπεραμύνθηκε των επιλογών του, τονίζοντας πως θα μπορούσε να είχε πετύχει πολύ περισσότερα αν είχε περισσότερο χρόνο.