Διεξήχθησαν τα τελευταία 18' συν τις καθυστερήσεις του Ουντινέζε-Ρόμα, με τον Κριστάντε να «χτυπά» στο 95' χαρίζοντας τη νίκη (1-2) στους «τζαλορόσι» που στρογγυλοκάθονται στην 5η θέση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μεγάλες συγκινήσεις επεφύλλασε η ολοκλήρωση της αναμέτρησης Ουντινέζε-Ρόμα, με την ομάδα του Ντανιέλε ντε Ρόσι να επικρατεί 2-1 χάρη σε γκολ του Κριστάντε στο 90'+5'!
Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, στις 14 Απριλίου για την 32η αγωνιστική της Serie A, είχε διακοπεί στο 72', με το σκορ στο 1-1, λόγω κατάρρευσης του Εβάν Ντικά των Ρωμαίων, με τους φόβους για τη ζωή του Ιβοριανού στόπερ να αποδεικνύονται ευτυχώς αβάσιμοι.
Η αναμέτρηση, λοιπόν, συνεχίστηκε από το ίδιο χρονικό σημείο, με τον Φάμπιο Καναβάρο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο των γηπεδούχων. Μάλιστα, παρά τον λίγο εναπομείναντα χρόνο, οι δύο ομάδες δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες. Τόσο σ' εκείνη του Λούκα (82'), όσο και σ' εκείνη του Αζμούν (85') οι δύο πορτιέρε, Σβίλαρ και Οκόγε, έβαλαν «στοπ».
Για να φτάσουμε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ντιμπάλα εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, βρίσκοντας τον Κριστάντε που με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Γκολ, βεβαίως, που πανηγυρίστηκε από παίκτες, Ντε Ρόσι και επιτελείο.
Υπενθυμίζεται ότι στα πρώτα 72 λεπτά του αγώνα, στις 14 Απριλίου, είχε ανοίξει το σκορ για την Ουντινέζε ο Περέιρα στο 23', ενώ στο 64' ισοφάρισε ο Λουκάκου μετά από ασίστ του Κριστάντε. Ως εκ τούτου, η Ρόμα έφτασε στο «τρίποντο» με ανατροπή.
Ένα αποτέλεσμα, με το οποίο οι «τζαλορόσι» αντέδρασαν και από την προ ημερών εντός έδρας ήττα τους (1-3, 22/4) στο ντέρμπι Ευρώπης με την Μπολόνια.
Έτσι, στρογγυλοκάθονται στην 5η θέση -που δίνει εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν- με 58 βαθμούς, όντας στο +4 από την 6η Αταλάντα, η οποία όμως έχει ματς λιγότερο.
Από την άλλη, η Ουντινέζε παρέμεινε στη 17η θέση με 28 πόντους, ισοβαθμώντας με τη Φροζινόνε που βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού.
Πηγή: sport-fm.gr
Η συνέλευση των μελών ενέκρινε τη εμπλοκή του ιδιοκτήτη της εταιρίας ΙC Markets Aντριου Μπουντζίσκι στην εταιρία διαχείρισης της ΑΕΛ, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/07 @ 21:20
Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πείσει με τον ρόμβο στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι, ηττήθηκε 2-0 από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ και δείχνει πως έχει ακόμα δουλειά μπροστά της για να βρει σταθερότητα.
02/07 @ 19:51
Σε διαδικασία εξελίξεων βρίσκεται το μέλλον του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Αλ Χιλάλ έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.
02/07 @ 17:01
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Άλεξ Μπαένα από την Βιγιαρεάλ.
02/07 @ 14:04
Η προσπάθεια της Άρσεναλ για τον Εμπερέτσι Έζε βλέπει… πράσινο φως από τον ποδοσφαιριστή που έπειτα από την επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους των «κανονιέρηδων», θέλει να εμπλακεί στο πρότζεκτ του Αρτέτα!
02/07 @ 14:07
Ο Χάμπος Κυριάκου πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ντιναμό Βουκουρεστίου.
02/07 @ 12:39
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ συνεχίζει να απολαμβάνει τις ομορφιές της Μυκόνου, όπως τις εξαιρετικές της παραλίες, το καλό φαγητό και τη νυχτερινή ζωή, λίγο καιρό πριν επιστρέψει στον... βραχνά των προπονήσεων και της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
BEST OF THEMASPORTS