Διεξήχθησαν τα τελευταία 18' συν τις καθυστερήσεις του Ουντινέζε-Ρόμα, με τον Κριστάντε να «χτυπά» στο 95' χαρίζοντας τη νίκη (1-2) στους «τζαλορόσι» που στρογγυλοκάθονται στην 5η θέση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μεγάλες συγκινήσεις επεφύλλασε η ολοκλήρωση της αναμέτρησης Ουντινέζε-Ρόμα, με την ομάδα του Ντανιέλε ντε Ρόσι να επικρατεί 2-1 χάρη σε γκολ του Κριστάντε στο 90'+5'!

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, στις 14 Απριλίου για την 32η αγωνιστική της Serie A, είχε διακοπεί στο 72', με το σκορ στο 1-1, λόγω κατάρρευσης του Εβάν Ντικά των Ρωμαίων, με τους φόβους για τη ζωή του Ιβοριανού στόπερ να αποδεικνύονται ευτυχώς αβάσιμοι.

Η αναμέτρηση, λοιπόν, συνεχίστηκε από το ίδιο χρονικό σημείο, με τον Φάμπιο Καναβάρο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο των γηπεδούχων. Μάλιστα, παρά τον λίγο εναπομείναντα χρόνο, οι δύο ομάδες δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες. Τόσο σ' εκείνη του Λούκα (82'), όσο και σ' εκείνη του Αζμούν (85') οι δύο πορτιέρε, Σβίλαρ και Οκόγε, έβαλαν «στοπ».

Για να φτάσουμε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ντιμπάλα εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, βρίσκοντας τον Κριστάντε που με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Γκολ, βεβαίως, που πανηγυρίστηκε από παίκτες, Ντε Ρόσι και επιτελείο.

Υπενθυμίζεται ότι στα πρώτα 72 λεπτά του αγώνα, στις 14 Απριλίου, είχε ανοίξει το σκορ για την Ουντινέζε ο Περέιρα στο 23', ενώ στο 64' ισοφάρισε ο Λουκάκου μετά από ασίστ του Κριστάντε. Ως εκ τούτου, η Ρόμα έφτασε στο «τρίποντο» με ανατροπή.

Ένα αποτέλεσμα, με το οποίο οι «τζαλορόσι» αντέδρασαν και από την προ ημερών εντός έδρας ήττα τους (1-3, 22/4) στο ντέρμπι Ευρώπης με την Μπολόνια.

Έτσι, στρογγυλοκάθονται στην 5η θέση -που δίνει εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν- με 58 βαθμούς, όντας στο +4 από την 6η Αταλάντα, η οποία όμως έχει ματς λιγότερο.

Από την άλλη, η Ουντινέζε παρέμεινε στη 17η θέση με 28 πόντους, ισοβαθμώντας με τη Φροζινόνε που βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μεγάλη μέρα της Άστον Βίλα: Η χρυσή ευκαιρία για έξοδο στο Champions League και το δώρο της Λίβερπουλ-ThemaSports
05/05 @ 12:35

Η μεγάλη μέρα της Άστον Βίλα: Η χρυσή ευκαιρία για έξοδο στο Champions League και το δώρο της Λίβερπουλ

Η Άστον Βίλα πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας της σε Premier League και Ευρώπη. Τα δεδομένα για την τετράδα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου κι η έξοδος στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Απίστευτα πράγματα από τον Μέσι - Πέντε ασίστ και ένα γκολ σε ένα ημίχρονο (Βίντεο)-ThemaSports
05/05 @ 10:30

Απίστευτα πράγματα από τον Μέσι - Πέντε ασίστ και ένα γκολ σε ένα ημίχρονο (Βίντεο)

Απίστευτα πράγματα από τον Μέσι στο παιχνίδι της Ίντερ Μαϊάμι με τους Ρεντ Μπουλς Νέας Υόρκης.

Το 36ο της Ρεάλ Μαδρίτης: Η «Χρυσή Βίβλος» της La Liga-ThemaSports
04/05 @ 23:56

Το 36ο της Ρεάλ Μαδρίτης: Η «Χρυσή Βίβλος» της La Liga

Η «Χρυσή Βίβλος» της La Liga μετά και τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Ίντερ και έμεινε ζωντανή η Σασουόλο!-ThemaSports
04/05 @ 23:56

Πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Ίντερ και έμεινε ζωντανή η Σασουόλο!

Η Σασουόλο νίκησε με 1-0 την Ίντερ -η οποία ηττήθηκε για πρώτη φορά στη Serie A μέσα στο 2024- και φώναξε παρών στη μάχη της παραμονής.

«Campeones, campeones» και το… πάρτι ξεκίνησε στους δρόμους της Μαδρίτης! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/05 @ 22:13

«Campeones, campeones» και το… πάρτι ξεκίνησε στους δρόμους της Μαδρίτης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρωταθλήτρια Ισπανίας για 36η φορά στην ιστορία της και οι φίλοι της ξεχύθηκαν στους δρόμους δίνοντας το… έναυσμα για το Μαδριλένικο πάρτι.

Έριξε νέα τεσσάρα στην Μπαρτσελόνα και έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Τζιρόνα!-ThemaSports
04/05 @ 21:34

Έριξε νέα τεσσάρα στην Μπαρτσελόνα και έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Τζιρόνα!

Μπορεί να βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά η εκπληκτική Τζιρόνα νίκησε πάλι με 4-2 την Μπαρτσελόνα και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ Μαδρίτης πρωταθλήτρια Ισπανίας!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ